Τα πιο δύνατα smartphones για τον Απρίλιο 2022

Μοιραστείτε το άρθρο

 

Τα πιο δυνατά smartphones για τον Απρίλιο 2022

Το Antutu είναι το πρόγραμμα που μετράει τις επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα ενός smartphone κι εμφανίζει το αποτέλεσμα σε ένα μοναδικό νούμερο. Σύμφωνα με τα benchmark test που έχει κάνει το Antutu αυτά είναι τα πιο δυνατά android smartphone για τον Απρίλιο 2022.

Ουσιαστικά θεωρούνται τα καλύτερα smartphones της αγοράς μιας και βασικό κριτήριο για να μπορέσουμε να αγοράσουμε μία συσκευή είναι η επεξεργαστική ισχύ σε συνδυασμό με την ισχύ της κάρτας γραφικών και την μνήμη.

Τα 10 καλύτερα smartphone android σε επιδόσεις

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα παρατηρούμε ότι τα τηλέφωνα με τους ισχυρότερους επεξεργαστές είναι τα Xiaomi, Samsung και Oppo που χρησιμοποιούν  επεξεργαστές Snapdragon Qualcomm.

Αυτό που αξίζει να παρατηρήσει κανείς είναι ότι στην πρώτη δεκάδα των μετρήσεων υπάρχουν και τα κινητά τηλέφωνα της Samusng  που διαθέτουν τους κορεάτικους επεξεργαστές Exynos με πολύ καλές επιδόσεις που προσεγγίζουν τους επεξεργαστές Qualcomm Snapdragon.

Οι μετρήσεις των 10 ισχυρότερων smartphone για το 2022

 

Στην 10άδα των καλύτερων κινητών τηλέφωνων για τον Απρίλιο του 2002 παρατηρούμε ότι όλα τα smartphone διαθέτουν 12gb και 8gb ram και βοηθητικό επεξεργαστή γραφικών GPU  για παιχνίδια που απαιτούν gaming 3d επεξεργασίας. Στο παιχνίδι των ισχυρών έχει μπει πλέον για τα καλά η Xiaomi, Realme και Oppo.

O εσωτερικός χώρος αποθήκευσης έχει πλέον καθιερωθεί στα και 256gb και άνω στα περισσότερα μοντέλα ναυαρχίδες των εταιριών. Για το τι ακριβώς μετράει το antutu και βγάζει αυτόν τον μοναδικό αριθμό απόδοσης των κινητών τηλεφώνων μπορείτε να διαβάσετε ->εδώ<-

 

Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο android και iphone το οποίο μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε βλάβη έχει το κινητό σας και να την επισκευάσει άμεσα σε harware αλλά και σε firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο