Τα πιο δυνατά smartphones για το 2019

Μοιραστείτε το άρθρο

 

Το Antutu είναι το πρόγραμμα που μετράει τις επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα ενός smartphone κι εμφανίζει το αποτέλεσμα σε ένα μοναδικό νούμερο. Σύμφωνα με τα benchmark test που έχει κάνει το Antutu αυτά είναι τα πιο δυνατά android smartphone για τον Ιανουάριο του 2019.

Τα 10 καλύτερα smartphone android σε επιδόσεις

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα παρατηρούμε ότι οι κινέζικοι επεξεργαστές Kirin της Huawei αυτή την στιγμή δίνουν σαφή προβάδισμα στις επιδόσεις σε αντίθεση με τους επεξεργαστές της Qualcomm.

Αυτό που αξίζει να παρατηρήσει κανείς είναι ότι στην πρώτη δεκάδα των μετρήσεων λείπει η Samsung κι άλλα γνωστά brand names άλλων χωρών, ενώ το μονοπώλιο το έχουν οι κινέζικες εταιρίες, huawei, oneplus και xiaomi και η ταιβανέζικη Asus

Οι μετρήσεις των 10 ισχυρότερων smartphone για το 2019

Παρόλα τα 4gb μνήμης που διαθέτει το Huawei Mate 20 κατάφερε να βγει πρώτο στις επιδόσεις του benchmark test, δείχνοντας για μία ακόμη φορά ότι την κινέζικη εταιρία hisilicon που παράγει τους επεξεργαστές Kirin δεν πρέπει να την περιφρονούμε.

 

Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο android και iphone το οποίο μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε βλάβη έχει το κινητό σας και να την επισκευάσει άμεσα σε harware αλλά και σε firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο