Μεταφορά δεδομένων από Samsung με σπασμένη οθόνη

Μοιραστείτε το άρθρο

Μεταφορά δεδομένων από Samsung με σπασμένη οθόνη

Στα περισσότερα μοντέλα Samsung το κόστος των οθονών είναι ιδιαίτερα υψηλό – διαβάστε ->εδώ<- γιατί είναι ακριβές οι οθόνες των Samsung. Όταν σε ένα κινητό τηλέφωνο Samsung σπάσει η οθόνη και δεν θέλετε να το επισκευάσετε τότε έχετε να αντιμετωπίσετε ένα σημαντικό πρόβλημα. Πως θα μεταφέρετε τα δεομένα από το σπασμένο Samsung στο νέο σας τηλέφωνο.

Εάν όλα τα δεδομένα σας είναι σε κάποια υπηρεσία cloud όπως το Samsung cloud τότε το πρόβλημα σχεδόν έχει επιλυθεί. Σε διαφορετική περίπτωση η μεταφορά των δεδομένων είναι πολύ δύσκολη.

Πως γίνεται η μεταφορά δεδομένων από Samsung

Για να γίνει η μεταφορά δεδομένων από ένα κινητό Samsung σε ένα άλλο ή στον υπολογιστή, θα πρέπει ο χρήστης να έχει πρόσβαση στο μενού του τηλεφώνου.

Εάν θέλουμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα μέσω εφαρμογής από το Samsung μας σε ένα άλλο κινητό θα πρέπει να εγκαταστήσουμε εφαρμογή στο κινητό και να πατήσουμε κάποιες επιλογές της εφαρμογής για να ξεκινήσει η μεταφορά δεδομένων. Δυστυχώς όμως με σπασμένη οθόνη δεν μπορούμε να το κάνουμε.

Το ίδιο ισχύει και με την μεταφορά δεδομένων εάν συνδέσουμε το Samsung με τον υπολογιστή. Όλα τα κινητά τηλέφωνα android όταν συνδεθούν με τον υπολογιστή θα πρέπει να δώσουν πρόσβαση από το μενού του κινητού στον υπολογιστή για να δείξει τα αρχεία του. Κι αυτή η επιλογή δεν είναι εφικτή όταν είναι σπασμένη η οθόνη.

Ακρίβως το ίδιο ισχύει και με τα μηχανήματα μεταφοράς δεδομένων που διαθέτουν οι αλυσίδες καταστημάτων που μεταφέρουν τα δεδομένα από ένα κινητό σε ένα άλλο. Θα πρέπει το κινητό να επιτρέψει την πρόσβαση στο μηχάνημα, μέσα από το μενού του.

 

Μεταφορά δεδομένων από Samsung με σπασμένη οθόνη κι 9Volto

To 9Volto εδώ και δύο χρόνια μπορεί να μεταφέρει τα δεδομένα από όλα τα κινητά τηλέφωνα Samsung ακόμη κι αν η οθόνη είναι εντελώς σπασμένη.

Χρησιμοποιούμε δύο διαφορετικές τεχνικές που μας επιτρέπουν να μεταφέρουμε δεδομένα από όλες τις εκδόσεις android των Samsung έως και την έκδοση 10.

Η διαδικασία της μεταφοράς δεδομένων που χρησιμοποιούμε μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση σε όλο το file system του Samsung. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να μεταφέρουμε φωτογραφίες, βίντεο που έχετε τραβήξει ή έχετε κατεβάσει ή σας έχουν στείλει. Μπορούμε να τραβήξουμε όλες τις επαφές του κινητού τηλεφώνου καθώς επίσης κι όλα τα αρχεία που έχετε κατεβάσει.

Δεν μπορούμε να κρατήσουμε backup εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει, αλλά φωτογραφίες και βίντεο που σας έχουν στείλει με viber, messenger, whats up κτλ μπορούμε να σας τα τραβήξουμε.

Για κάποια εξειδικευμένα αρχεία που μπορεί να θέλετε να κρατήσετε backup θα πρέπει να

Που απευθύνεται η υπηρεσία μεταφοράς δεδομένων από Samsung με σπασμένη οθόνη

  • Σε αυτούς που έχουν ήδη δεύτερο κινητό και δεν θέλουν να επισκευάσουν την οθόνη του Samsung
  • Σε αυτούς που θέλουν να αγοράσουν καινούργιο τηλέφωνο ή έχουν επιδότηση και δεν θέλουν να επισκευάσουν το Samsung
  • Σε αυτούς που το Samsung εκτός από σπασμένη οθόνη έχει κι άλλα προβλήματα και η επισκευή είναι ασύμφορη.
  • Σε αυτούς που δεν έχουν πουθενά αλλού τα δεδομένα τους backup και αδυνατούν να επισκευάσουν την οθόνη

Το 9Volto ήδη έχει αναπτύξει τεχνικές και για τα smartphone της Huawei με επεξεργαστή Kirin.


Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο smartphone, tablet και laptop, το οποίο μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε βλάβη σε hardware αλλά και σε firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο