Δυστυχώς η εφαρμογή Gboard έχει σταματήσει. Λύση

Μοιραστείτε το άρθρο

δυστυχώς η εφαρμογή gboard έχει σταματήσει

Δυστυχώς η εφαρμογή Gboard έχει σταματήσει

Τις τελευταίες μέρες έχει παρατηρηθεί σε πάρα πολλά κινητά τηλέφωνα κινέζικης κατασκευής ότι το Google keyboard έχει σταματήσει και δεν αποκρίνεται. Οι μάρκες στα οποία παρουσιάστηκε το πρόβλημα είναι στα Xiaomi, Huawei, Turbo-X, MLS, Cubot, Ulefone, Blu, ZTE, Asus και Blackview. Το πρόβλημα έχει σαν αποτέλεσμα να εμφανίζει στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου ή του tablet το μήνυμα “Δυστυχώς η εφαρμογή Gboard έχει σταματήσει”. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το πληκτρολόγιο του κινητού τηλεφώνου δεν λειτουργεί κι ο χρήστης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το πληκτρολόγιο.

 

Το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί από τον απλό χρήστη δίχως να διαγράψει τα δεδομένα ή να κάνει επαναφορά ρυθμίσεων του κινητού τηλεφώνου ή του tablet.

 

Πως φτιάχνει η εφαρμογή Gboard έχει σταματήσει

 

Η εύκολη λύση για να επιδιορθωθεί το πρόβλημα είναι να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Με αυτόν τον τρόπο θα χάσετε όλα τα δεδομένα της συσκευής μας και το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο της google θα επιλυθεί. Εάν δεν θέλετε να χάσετε τα δεδομένα μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να μπορέσετε να διορθώσετε το πρόβλημα. Τα βήματα σε γενικές γραμμές είναι ίδια σε όλες τις εκδόσεις του android. Ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες παραλλαγές στα μενού.

 

δεν ανταποκρίνεται το gboard

Το μήνυμα που εμφανίζεται στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet είναι το παραπάνω. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο χρήστης με αυτό το μήνυμα είναι ότι εμφανίζεται συχνά και δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο. Ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα για να διορθώσουμε το πρόβλημα

 

δεν αντοποκρίνεται το gboard

Πηγαίνουμε στην επιλογή ρυθμίσεις του κινητού τηλεφώνου ή το tablet

δεν ανταποκρίνεται το google keyboard

Πατάμε το κουμπί που γράφει εφαρμογές

 

Επιλέγουμε την εφαρμογή Gboard

δεν ανταποκρίνεται τo google keyboard gboard

Αφού μπούμε στην εφαρμογή Gboard επιλέγουμε τον αποθηκευτικό χώρο

 

Εκεί πατάμε το κουμπί εκκαθάριση δεδομένων.

Τελειώνοντας με την παραπάνω διαδικασία κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής και το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Σε περίπτωση που δεν επιλυθεί το πρόβλημα με τον παραπάνω τρόπο τότε θα πρέπει να κατεβάσετε το Gboard.apk από το google και να το κάνετε εγκατάσταση χειροκίνητα. Δοκιμάστε να κάνετε την αποθήκευση του Gboard.apk από τον υπολογιστή και μετά να συνδέσετε το smartphone ή το tablet και να μεταφέρετε την εφαρμογή εκεί. Μετά με τον file manager (διαχειριστή αρχείων) του smartphone ή τo tablet το κάνετε εγκατάσταση και το πρόβλημα θα διορθωθεί.

Παρόλα αυτά εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εγκατάσταση του Gboard το 9Volto μπορεί να σας διορθώσει το πρόβλημα


Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο υπολογιστών laptop και smartphones. Διαβάστε ποιοί είμαστε ->εδώ<-

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα 2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

 

Facebook Comments
Donatos Tzovaras
Latest posts by Donatos Tzovaras (see all)

Μοιραστείτε το άρθρο