Η εφαρμογή Launcher συστήματος διακόπηκε στα Xiaomi. Πως λύνεται το πρόβλημα

Μοιραστείτε το άρθρο

Η εφαρμογή Launcher συστήματος διακόπηκε στα Xiaomi

Πριν λίγες μέρες κάποια μοντέλα Xiaomi πήραν update στην εφαρμογή Launcher (εκκινητής μενού) με αποτέλεσμα να κρασάρει εντελώς το μενού.

Το πρόβλημα μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί στα παρακάτω μοντέλα:

  • Redmi Note 4
  • Redmi Note 4X
  • Redmi 5 Plus
  • Xiaomi Mi 10
  • Xiaomi Mi 9T
  • Xiaomi Mi Mix 3
  • Xiaomi Mi Note 10

 

Το πρόβλημα επίκειται στο update της εφαρμογής κι όχι στο κύριο λειτουργικό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιδιορθώσετε το πρόβλημα δίχως να κάνετε ολική αναβάθμιση του κινητού ή επαναφορά δεδομένων της συσκευής και να χαθούνμ όλα τα δεδομένα. Με τον παρακάτω οδηγό επιλύνετε το πρόβλημα χωρίς να χαθούν τα δεδομένα και οι εφαρμογές της συσκευής.

Η εφαρμογή Launcher συστήματος διακόπηκε – επίλυση προβλήματος

 

 

Το μήνυμα που εμφανίζεται στο Xiaomi είναι “Η εφαρμογή Launcher συστήματος διακόπηκε” όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Εφόσον σας εμφανίζει αυτό το μήνυμα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 

Βήμα 1

Κατεβάστε την μπάρα ειδοποιήσεων από το πάνω μέρος του κινητού και πατήστε το κουμπί με το γρανάζι όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία

 

Βήμα 2

Μόλις πατήσετε το κουμπί εμφανίζεστε στο μενού ρυθμίσεις. Εκεί επιλέξτε την επιλογή Εφαρμογές

 

Βήμα 3

Μόλις μπείτε στις εφαρμογές επιλέξτε την διαχείρηση εφαρμογών

 

Βήμα 4

Στην γραμμή αναζήτησης γράψτε την λέξη Launcher να δείτε εάν εμφανίζεται η εφαρμογή. Εάν εμφανίζεται η εφαρμογή launcjer προσπεράστε το βήμα 5 . Αν δεν η εφαρμογή launcher, πατήστε τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά και ακολουθήστε το επόμενο βήμα.

Βήμα 5

Μόλις πατήσετε τις τρεις τελίτσες τότε επιλέξτε το “Εμφάνιση όλων των εφαρμογών”

 

Βήμα 6

 

Πηγαίντε στην γραμμή αναζήτησης και γράψτε την λέξη Launcher να βρείτε την εφαρμογή. Πατήστε πάνω στην εφαρμογή κι επιλέξτε στο κάτω μέρος την επιλογή κατάργηση εγκατάσταση ενημερώσεων και κάντε επανεκκίνηση.

 

Μετά την επανεκκίνηση το πρόβλημα θα έχει επιλυθεί.


Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο smartphone, tablet και laptop, το οποίο μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε βλάβη σε hardware αλλά και σε firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα 2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο