Οι καλύτερες εφαρμογές κινητών για σκύλους και γάτες

Μοιραστείτε το άρθρο

Οι καλύτερες εφαρμογές κινητών για σκύλους και γάτες

Η τεχνολογία δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί και με κατοικίδιά μας. Υπάρχει μία σειρά αξιόλογων εφαρμογών που μας βοηθάνε στην σωστή μεταχείρηση του κατοικιδίου μας (σκύλος ή γάτα). Οι εφαρμογές έχουν φτιαχτεί με τις συστάσεις και τις επεμβάσεις κτηνιάτρων και είναι χρήσιμα εργαλεία για όλους τους ζωόφιλους και κατόχους κατοικιδίων.

Οι εφαρμογές για κατοικίδια ζώα που παραθέτουμε μπορούν να σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε την καθημερινότητα του κατοικιδίου σας, να το εκπαιδεύσετε, να συνδεθείτε με κτηνιάτρους και να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές, ακόμη και να του φτιάξετε την διατροφή του.

Εκτός αυτού μπορείτε να κρατάτε ιατρικό ιστορικό για τον σκύλο ή την γάτα σας καθώς επίσης και τα σημαντικότερα γεγονότα από την ζωή του.

Τι μπορείτε να κάνετε με τις εφαρμογές κινητών για κατοικίδια ζώα

Αναφέρουμε αναλυτικά το τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές για κατοικίδια ζώα:

  • Χρονοδιαγράμματα για κούρεμα, πλύσιμο, χτένισμα, φάρμακα, πλύσιμο δοντιών, κόψιμο νυχιών
  • Στατιστικά για την υγεία του κατοικιδίου σας, πόσο περπατάει, πότε πήρε φάρμακα κτλ
  • Εκπαίδευση σκύλων με ειδικά προγράμματα για να τον μάθετε να κάνει διάφορες ενέργειες
  • Άμεση επικοινωνία με κτηνιάτρους ή σύνδεση σε βάση γνώσεων ερωτήσεων/απαντήσεων για πρόβληματα ή θέματα που απασχολούν το κατοικίδιό σας
  • Ημερολόγιο και χρονολόγιο σχετικά με τα σημαντικότερα γεγονότα του κατοικιδίου σας

Παραθέτουμε αναλυτικά τις καλύτερες εφαρμογές για κατοικίδια ζώα σε android και iPhone συσκευές.

Οι καλύτερες εφαρμογές κινητών για κατοικίδια

11Pets Pets Care

Το 11Pets Pets Care προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για την καλύτερη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων σας. Θυμηθείτε, Παρακολουθήστε και φροντίστε για όλες τις ανάγκες των κατοικίδιων ζώων σας, που κυμαίνονται από τις καθημερινές εργασίες, τα ιατρικά περιστατικά έως τα σημαντικά ιατρικά δεδομένα και την τήρηση αρχείων υγείας. Το 11pets Pets Care είναι ένας πραγματικός βοηθός στην φροντίδα του σκύλου, της γάτας σας και όχι μόνο.

Το 11Pets Pets Care είναι εφαρμογή που μπορεί να δουλέψει και offline δίχως να είστε στο internet. Κατεβάστε την εφαρμογή για ios ή android πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά.


Puppr – Dog Training & Tricks

Γνωρίστε τον νέο σας εκπαιδευτή σκυλιών! Το Puppr περιλαμβάνει βήμα προς βήμα οδηγίες βίντεο και φωτογραφιών και ένα ενσωματωμένο κλικ για να σας βοηθήσει να διδάξετε τα κόλπα του σκυλιού σας από βασική υπακοή, όπως “κάθονται” και “μείνετε” σε προχωρημένα κόλπα, όπως “καρφίτσα fetch” και “sit pretty”. Μεγάλη για νέους και έμπειρους ιδιοκτήτες σκύλων.

Το Puppr διαθέτει πάνω από 60 διαφορετικά μαθήματα για την εκπαίδευση του σκύλου σας. Κατεβάστε την εφαρμογή για ios ή android πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά.


PetCoach

Το PetCoach είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με έναν κτηνίατρο. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ζητήσετε από έναν επαγγελματία την υγεία, τη συμπεριφορά και τη διατροφή του κατοικίδιου ζώου σας. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε με επαληθευμένους κτηνιάτρους και άλλους εμπειρογνώμονες κατοικίδιων ζώων για να λάβετε απαντήσεις σχεδόν αμέσως.

Το σημαντικότερο όμως στην εφαρμογή PetCoach είναι ότι σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε χιλιάδες ερωτήσεις που σχετίζονται με το κατοικίδιο ζώο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απαντηθούν όλοι ήδη.

Καλύπτει με τις απαντήσεις του μεγάλη ποικιλία κατοικίδιων ζώων. Κατεβάστε την εφαρμογή για ios ή android πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά.


Petable

Η Petable είναι μια εφαρμογή για κινητά που δημιουργήθηκε από μια ομάδα κτηνιάτρων για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να παρακολουθείτε την υγεία του κατοικίδιου ζώου τους και την ευημερία.

Η εφαρμογή Petable είναι μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα που επικεντρώνεται σε θέματα προληπτικής ιατρικής, με υπενθυμίσεις και πληροφορίες, έτσι ώστε να μπορεί να κρατήσει up-to-date όλα τα γεγονότα σε καθημερινή βάση.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για ios ή android πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά.

 


Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο smartphone, tablet και laptop, το οποίο μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε βλάβη σε hardware αλλά και σε firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο