iCloud bypass ή iCloud patch στο iPhone

Μοιραστείτε το άρθρο

iCloud bypass ή iCloud patch στο iPhone

Εαν αγοράζεις μεταχειρισμένα iPhone υπάρχει μια λεπτομέρεια που θα πρέπει να την προσέξεις πάρα πολύ.

Υπάρχουν κλεμμένα iphone στην αγορά που πωλούνται απο πλατφόρμες μεταχειρισμένων συσκευών ή μέσω social media τα οποία έχουν icloud αλλά με μια ειδική μέθοδο έχουν κάνει bypass το icloud του κατόχου και το iphone δουλεύει κανονικά.

Ουσιαστικά αν το αγοράσεις μπορείς να βάλεις το δικό σου icloud στο iPhone και να δουλευει κανονικά. Σε περίπτωση όμως που κάνεις αναβάθμιση ή το γυρίσεις στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις θα κλειδώσει και θα ζητήσει τα στοιχεία του πραγματικού κατόχου.

Η διαδικασία αυτή ονομάζεται icloud bypass ή icloud patch και θεωρείται φυσικά παράνομη. Η διαδικασία του προσπεράσματος του κλειδώματος του iCloud από τον πραγματικό χρήστη δεν είναι μόνιμη αλλά προσωρινή. Κάποια στιγμή εάν γίνει αναβάθμιση το iPhone σου θα κλειδώσει και δεν θα μπορεί να ξεκλειδώσει αν δεν βάλεις τα στοιχεία iCloud του πραγματικού κατόχου.

Πως αναγνωρίζω το iPhone που έχει γίνει iCloud bypass

 

Πρέπει να δώσεις σημασία στην παρακάτω λεπτομέρεια. Το iPhone που θα αγοράσεις όταν το ενεργοποιήσεις θα πρέπει να είναι στην αρχική οθόνη που διαλέγεις την γλώσσα. Θα το πάρεις στα χέρια σου και θα ακολουθήσεις τα βήματα ενεργοποίησης μέχρι το τηλέφωνο να ενεργοποιηθεί και να μπει στο μενού. Σε περίπτωση που το iphone είναι ενεργοποιήμενο και βρίσκεται ήδη μέσα στο μενού αλλά χωρίς να έχει δηλωθεί icloud υπάρχει πιθανότητα το τηλέφωνο να έχει γίνει bypass το icloud.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να ζητήσεις από τον πωλητή να κάνει επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων στην συσκευή, μπροστά σου, έτσι ώστε να γυρίσει το τηλέφωνο στο αρχικό βήμα που είναι η επιλογή γλώσσας και να ακολουθήσεις τα βήματα ενεργοποίησης για να δεις αν μπει στο μενού ή θα ζητήσει το icloud του προηγούμενου κατόχου.

Μας έχουν έρθει πάρα πολλά περιστατικά iPhone στο 9volto που έχουν γίνει bypass τα icloud και το τηλέφωνο όχι μόνο είναι άχρηστο αλλά και ο χρήστης μπορεί να χαρακτηριστεί κλεπταποδόχος εν αγνοία του.

 


Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο smartphone, laptop και υπολογιστών και μπορεί να αναλάβει βλάβες σε hardware και firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα 2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

 

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο