Πρόβλημα με επανεκκίνηση σε Xiaomi Redmi Note 4, MTK, 4x και Redmi Pro

Μοιραστείτε το άρθρο

Πρόβλημα με επανεκκίνηση σε Redmi Note 4, MTK, 4x και Redmi Pro

Το τελευταίο διάστημα έχουν παρουσιαστεί προβλήμα με τα  παλιότερα smartphones της Xiaomi με θέματα επανεκκίνησης και bootloop. Τα μοντέλα τα οποία πήραν αναβάθμιση στις εφαρμογές google κι έχουν αυτό το πρόβλημα είναι

  • Redmi note 4
  • Redmi note 4x
  • Redmi note 4 MTK
  • Redmi Pro

Ενδέχεται να έχουν παρουσιαστεί και σε άλλα μοντέλα περιστατικά επανεκκινήσεων και bootloop.

Δυστυχώς ακόμη κι επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων να γίνει στην συσκευή από το recovery menu της συσκευής, το πρόβλημα μετά απο μερικά λεπτά θα ξαναεμφανιστεί. Ουσιαστικά το πρόβλημα επίκειται σε κάποιες εφαρμογές συστήματος που χρησιμοποιεί το κινητό από την google. Αυτές αναβαθμίζονται με το που βρει internet η συσκευή. Η αναβαθμισμένη έκδοση των εφαρμογών συστήματος δημιουργούν το πρόβλημα με την επανεκκίνηση στα παραπάνω μοντέλα που αναφέρουμε.

 

Πως επισκευάζεται το πρόβλημα των επανεκκινήσεων στα Xiaomi

Στα παραπάνω μοντέλα Xiaomi το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί με δύο τρόπους:

1. Εγκατάσταση χειροκίνητα google services

Στην περίπτωση που εγκαταστήσουμε χειροκίνητα τα google services το πρόβλημα επιλύνεται αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να υπάρξει υποστήριξη για μελλοντικές αναβαθμίσεις των εφαρμογών. Ο λόγος είναι κυρίως γιατί κλειδώνουμε την συσκευή να μην ξαναπάρει αναβαθμίσεις για google services. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μελλοντικά να μην αναβαθμίζονται τα google services κι αν μια εφαρμογή χρειάζεται νεότερη έκδοση των google services να μην λειτουργεί.

2. Εγκατάσταση Custom rom

Η δεύτερη περίπτωση και πιο αξιόπιστη είναι να εγκατασταθεί μία custom rom στο xiaomi smartphone μας. Με αυτόν τον τρόπο οι αναβαθμίσεις των google services θα γίνονται κανονικά και το τηλέφωνο θα έχει πιο σταθερή λειτουργία και φυσικά δεν θα έχει προβλήματα επανεκκινήσεων ή bootloop. Τι είναι η custom rom μπορείτε να διαβάσετε ->εδώ<- .

 

Ανάκτηση δεδομένων από Samsung κινητά που δεν ανοίγουν ή κολλάνε

Επισκευή επανεκκίνησης Xiaomi από το 9Volto

To 9Volto μπορεί να αναλάβει την επισκευή των Xiaomi που κάνουν επανεκκίνηση ή bootloop. Το πρόβλημα των παραπάνω μοντέλων οφείλεται στο λογισμικό τους το οποιό το επιδιορθώνουμε μόνιμα βάζοντας μια custom rom στο smartphone. Σε ορισμένα μοντέλα ενδέχεται να βάλουμε και νεότερη έκδοση από την official stock rom έκδοση που έχει το smartphones από την μαμά εταιρία.

Δυστυχώς εάν το τηλέφωνο βρίσκεται σε κατάσταση bootloop είναι αδύνατον να σώσουμε τα δεδομένα της συσκευής και ότι αποθηκευμένο δεδομένο έχετε θα χαθεί.

Η διαδικασία γίνεται άμεσα στο κεντρικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην διεύθυνση 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς. Σε περίπτωση που ο bootloader της συσκευής είναι κλειδωμένος ενδέχεται να χρειαστεί μία εργάσιμη μέρα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία

 


Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο smartphone, tablet , laptop και υπολογιστών το οποίο μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε βλάβη σε hardware αλλά και σε firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο