Service κινητών τηλεφώνων ή αλλιώς 9Volto

Μοιραστείτε το άρθρο

9volto service

Service κινητών τηλεφώνων

Όταν ξεκινήσαμε το 1998 σαν κέντρο επισκευής κινητών τηλέφωνων στην Ελλάδα, επιπέδου 4 (level 4) (επεμβάσεις στην πλακέτα και στο λογισμικό των τηλέφωνων) κανείς δεν γνώριζε τις ένοιες και το πόσο εξειδικευμένο ήταν αυτό που κάναμε. Πέρα από την κατασκευή καλωδίων για την επέμβαση στο λογισμικό των τηλέφωνων είχαμε ασχολήθει και με την κατασκευή boxes που αναβάθμιζαν ξεκλείδωναν και ρύθμιζαν το λογισμικό των τηλέφωνων (doctormobile box). Όλα αυτά σε μία εποχή που κάποιες αλυσίδες κινητής τηλεφωνίας απλά διαφήμιζαν το service τους σαν το πιο εξειδικευμένο service αλλάζοντας απλά ακουστικά, μικρόφωνα και οθόνες (level 2).

Σύγχρονος εξοπλισμός επισκευής κινητών τηλεφώνων

Μετά από 16 χρόνια καταφέραμε να εξοπλιστούμε πλήρως με τον πιο άρτιο εξοπλισμό επέμβασης κινητών τηλέφωνων κι όχι απλά με κατσαβιδάκια και mousepads που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι. Infrared BGA remover, Laser Station κα.

Δεν χρειάστηκε ποτέ να διαφημίσουμε τις υπηρεσίες μας γιατί αυτός που ήθελε το αδύνατο και το δύσκολο απλά μας έβρισκε. Δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε οι καλύτεροι γιατί απλά κάθε μέρα το αποδεικνύαμε επισκευάζοντας το αδύνατο.  Όποιος τεχνικός δούλεψε στο 9Volto κι έφυγε την επόμενη μέρα τον ζητούσαν άλλα service κινητών μόνο και μόνο επειδή στο CV του έγραφε την λέξη 9Volto.

Συνεργασία με αντιπροσωπείες και καταστήματα

Όποιο service  δυσκολεύεται με την επισκευή κάποιου smartphone τις περισσότερες φορές θα μας το φέρει να το επισκευάσουμε εμείς. Το καλύτερο βέβαια έγινε όταν η ίδια αντιπροσωπεία της Siemens (εποχές που έβγαζε κινητά τηλέφωνα) και της SonyEricsson μας έστειλαν τηλέφωνα για επισκευή επειδή δεν είχαν διαθεσιμότητα για να τα αντικαταστήσουν όπως συνήθιζαν και δεν μπορούσαν να επέμβουν σε τέτοιο βαθμό πάνω στην πλακέτα.

Υπάρχουν αποδειχτικά για του λόγου το αληθές. Δεν θα αναφερθώ σε άλλα πασίγνωστα πλέον site με διαφημίσεις από το πρωϊ ως το βράδυ σε google και σε sites τεχνολογίας που στα δύσκολα μας στέλνουν τους πελάτες για να τους επισκευάσουμε τα smartphones τους.

Υπάρχουν αντιπροσωπείες στην Ελλάδα εισαγωγής ανταλλακτικών και μας φέρνουν τα ανταλλακτικά που εισάγουν για να τους πούμε εάν είναι αξιόπιστα ή όχι, να τα ελέγξουμε και με σιγουριά να τα πουλήσουν.

Δεν είναι αλαζονικό αυτό που θα πω αλλά είναι καθημερινός αγώνας απόδειξης ικανοτήτων. Είμαστε οι καλύτεροι γιατί από το 1998 μέχρι και σήμερα δουλεύουμε σκληρά και σταθερά, εξοπλιζόμαστε με ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί κι έχουμε επαφή και πρόσβαση με τις καλύτερες εταιρίες στον κόσμο στο τομέα του cellular phone repairing σε hardware/software επίπεδο. Γιατί ξεκινάμε εκεί που οι άλλοι σταματούν και σταματάμε μόνο όταν μας περιορίσει το κόστος ή οι απαιτήσεις του πελάτη.

Για την νέα σεζόν (για μας η νέα σεζόν ξεκινάει 1η  Σεπτέμβρη) ετοιμάζουμε νέες εκπλήξεις που σύντομα θα ανακοινωθούν στο blog μας.

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο