Kali Linux σε android smartphone

Μοιραστείτε το άρθρο

Kali Linux σε android smartphone

Το Kali Linux είναι ένα λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν κατά πλειοψηφία οι hackers. Ουσιαστικά συνοδεύεται με ένα σύνολο εργαλείων που χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό exploit και hacking σε ιστοσελίδες, wifi, δίκτυα κ.α

Η εγκατάσταση του Kali Linux μπορεί πλέον να γίνει και σε smartphones ή tablets με λειτουργικό σύστημα android.

 

Απαιτήσεις Kali Linux σε android smartphone

Βασική προυπόθεση είναι να έχει σχετικά μεγάλη οθόνη έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να χρησιμοποιήσει το γραφικό του περιβάλλον. Θα ήταν καλό η συσκευή να έχει τουλάχιστον 6.5 ιντσες οθόνη ή πιο μεγάλη. Το tablet ή το smartphone θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 1GB RAM και 5GB ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο για να εγκατασταθεί το Kali Linux μαζί με όλες τις παρελκόμενες εφαρμογές που θα χρειαστεί.

H εγκατάσταση του Kali Linux γίνεται μέσω εφαρμογών δίχως να χρειαστεί να γίνει διαδικασία root στην συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση εργοστασιακών δεδομένων το android smartphone θα χάσει εντελώς το λειτουργικό σύστημα Kali Linux.

Το τηλέφωνο εξακολουθεί να είναι πλήρως λειτουργικό με την εγκατάσταση του Kali Linux. Ουσιαστικά δεν επηρεάζεται το λειτουργικό σύστημα android. Ανά πάσα στιγμή μπορεί ο χρήστης να ενεργοποιήσει το Kali Linux και το γραφικό περιβάλλον και να λειτουργεί το λειτουργικό σαν να είναι κάποια εφαρμογή.

 

Τι είναι το cloud storage κι αποθήκευσης αρχείων σε cloud πλεονεκτήματα

Εγκατάσταση Kali Linux από το 9Volto

Το 9volto αναλαμβάνει την εγκάτασταση του λειτουργικού Kali Linux σε όλα τα android smartphone που διαθέτουν το απαραίτητο hardware έτσι ώστε να μπορεί να δουλέψει σωστά το λειτουργικό. Την εγκατάσταση μπορούμε να την κάνουμε και με την μέθοδο root αλλά και χωρίς root αν θέλετε στο smartphone να μην μειωθεί το επίπεδο ασφαλείας. Η διαδικασία γίνεται αυθημερόν στο κατάστημά μας 25ης Μαρτίου 55 στον Πειραιά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2104212212

 


Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο smartphone, laptop και υπολογιστών και μπορεί να αναλάβει βλάβες σε hardware και firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα 2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο