Πως να ανεβάσετε τις επιδοτήσεις στην ανανέωση συμβολαίου

Μοιραστείτε το άρθρο

Μετά την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει και τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας αυτές προσπαθώντας να την αντιμετωπίσουν μείωσαν τις επιδοτήσεις για την ανανέωση συμβολαίου. Υπάρχει όμως αρκετός κόσμος που δεν γνωρίζει ότι η αρχική επιδότηση για την ανανέωση του συμβολαίου μπορεί να αναπροσαρμοαστεί και να αυξηθεί. Έτσι έαν η εταιρία σας δίνει επιδότηση 70 ευρώ για μία συσκευή μπορεί κάλλιστα να φτάσει τα 130 ή και περισσότερο.

Αναφέρουμε μερικά tips:
1- Όταν βγει η επιδότησή μας επικοινωνούμε με το customer care και ζητάμε αναθεώρηση επιδότησης και την χαρακτηρίζουμε μικρή συγκριτικά με τον μέσο όρο των μηνιαίων λογαριασμών που κάνουμε.
Οι εταιρικοί πελάτες μιλάνε στο αντίστοιχο εταιρικό customer care.
2- Εάν έχετε σκοπό να αλλάξετε πρόγραμμα και να αυξήσετε το πάγιο προσπαθήστε να το κάνετε μαζί με την ανανέωση συμβολαίου που η αλλαγή παγίου θα επιτρέψει την επιπλέον πριμοδότηση της νέας συσκευής.
3- Κατά καιρούς εμφανίζονται προωθητικές ενέργειες για την ανανέωση συμβολαίων σε συγκεκριμένες συσκευές. Ρωτήστε σε κάποιο κατάστημα ή το customer care εάν υπάρχουν κάποιες συσκευές που πριμοδοτούνται επιπλέον από την αρχική επιδότηση της συσκευής.
4- Το κάθε κατάστημα -ειδικά τα francshise- και τα πιο ευέλικτα (βλέπε 9Volto) μπορούν να δώσουν διαφορετικές τιμές από τις αναγραφόμενες του καταλόγου της εκάστοτε αλυσίδας, διότι μπορούν να τροφοδοτηθούν συσκευές από άλλους προμηθευτές-χονδρέμπορους με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές-εγγύησεις.

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο