10 λόγοι που το 9Volto θεωρείται το καλύτερο service center στην Ελλάδα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Όταν ξεκινήσαμε το εγχείρημα που ονομάζεται 9volto το 1998, από την πρώτη στιγμή δώσαμε μεγάλη βαρύτητα στον τομέα επισκευής των κινητών τηλεφώνων και ιδιαίτερα στο λογισμικό. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι πολλά προβλήματα στα τηλέφωνα βρίσκονται βαθύτερα από τα απλά ανταλλακτικά και τις κολλήσεις της πλακέτας. Τότε που οι άλλοι έβλεπαν μηχανικές βλάβες, εμείς βλέπαμε τον κώδικα μέσα στα flash chips και πόσο πολύ επηρέαζαν την σωστή λειτουργία του τηλεφώνου.

20 χρόνια μετά εξακολουθούμε να δουλεύουμε με ζήλο πάνω στον τομέα επισκευής των smartphone και των υπολογιστών.

Υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί λόγοι που αξίζει να επιλέξει κάποιος το 9Volto για την επισκευή του κινητού του.

  1. Τεχνογνωσία:
    Την τεχνογνωσία την έχουν 3 βασικοί τεχνικοί που έχουν επισκευάσει εκατοντάδες χιλιάδες τηλέφωνα. Όλα αυτά τα 20 χρόνια λειτουργίας του 9Volto οι βασικοί τεχνικοί είναι 3. Πτυχιούχοι ηλεκτρονικοί και προγραμματιστές εφαρμογών με συνεχή εκπαίδευση στο firmware και στο hardware των smartphone από το 1998.
  2. Εξοπλισμός:
    12 υπολογιστές, 3 servers, 450 service cables, 25 jtag, 10 θερμοί αέρες, 12 κολλητήρια, 5 μπανιέρες υπερήχων, 1 θάλαμος αποσυμπίεσης, 1 ρομποτικό bga resolder station, 2 κολλητήρια υπερύθρων, 6 παλμογράφοι,2  πλατφόρμες θερμότητας, 2 φούρνοι pcb και 20 tb με firmware files για όλα τα smartphone όλες τις εκδόσεις είναι μερικά εργαλεία από έναν αμέτρητο εξοπλισμό που διαθέτει το 9Volto.
  3. Κόστος:
    1 όνομα, 2 καταστήματα, 3 εργαστήρια, 4 αποθήκες όλα ιδιόκτητα. Αυτό σημαίνει ότι τα λειτουργικά μας έξοδα τα έχουμε μειώσει στο ελάχιστο και κατ επέκταση και στις τιμές μας. Οι μειωμένες τιμές είναι το δώρο προς τον πελάτη μας.
  4. Εξειδίκευση:
    Υπάρχει συγκεκριμένο άτομο που ασχολείται με το λογισμικό των android, άλλος τεχνικός ασχολείται με το ios, άλλος τεχνικός ασχολείται με τις βλάβες τις μηχανικές και ηλεκτρονικές κι άλλος τεχνικός ασχολείται με τις βλάβες πάνω στην πλακέτα. Οι τεχνικές και οι επιλύσεις των βλαβών που χρησιμοποιούμε είναι αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και της εξειδίκευσης που έχει όχι μόνο το κάθε άτομο χωριστά αλλά και η συλλογικότητα της ομάδας
  5. Εμπειρία:
    20 χρόνια 3 μόνιμοι τεχνικοί 400.000 επισκευασμένα τηλέφωνα που έχουν περάσει όλα από τα μάτια μας. Δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα επισκευαστικό κέντρο με 20 χρόνια εμπειρίας πάνω στις επισκευές των κινητών τηλεφώνων από τα ίδια άτομα ανελλιπώς. Μόνο το 9Volto.
  6. Έρευνα:
    Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε μας προσφέρει την δυνατότητα να αναζητούμε λύσεις σε βλάβες που ακόμη και τα εξουσιοδοτημένα επισκευαστικά κέντρα δεν μπορούν να επιλύσουν και μπαίνουν στην διαδικασία της αντικατάστασης της πλακέτας σε ένα χαλασμένο smartphone.
  7. Αξιοπιστία:
    Είμαστε εδώ, 20 χρόνια, οι ίδιοι και συνεχίζουμε. Δεν σπιλώνουμε το όνομά μας στα πλαίσια της παροδικότητας και της κερδοσκοπίας. Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή που θα αναλάβουμε το smartphone σας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επισκευαστούν όλα τα προβλήματα στο 100% με γνήσια ανταλλακτικά ή OEM A++.
  8. Εγγύηση:
    Ότι φτιάχνει το 9Volto δεν ξαναχαλάει. Σε περίπτωση όμως που χαλάσει το πρόβλημα γίνεται προσωπικό ανάμεσα σε εμάς και το smartphone σας. Οπότε όσο θα χαλάει το πρόβλημα που εμείς επισκευάσαμε θα το φτιάχνουμε εφ όρου ζωής δωρεάν.Η εγγύηση για την επιδιόρθωση που κάνουμε σε κάποιο smartphone είναι εφ όρου ζωής.
  9. Ειλικρίνεια:
    Προσπαθούμε πάντα να κρατάμε το κόστος χαμηλά στις επισκευές. Εάν κάποιο smartphone δεν αξίζει να επισκευαστεί τότε εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας το πούμε και θα σας προτείνουμε μία εναλλακτική λύση ανάλογα με τις ανάγκες και τα χρήματα που διαθέτετε.
  10. Μεράκι:
    Όταν επισκευάζεις μία βλάβη και μπαίνεις στην διαδικασία να φτιάξεις κι άλλη βλάβη που μπορεί να προκύψει αργότερα χωρίς επιπλέον κόστος, να καθαρίσεις εσωτερικά το τηλέφωνο, να του βάλεις νέες βίδες όταν έχουν χαλάσει, να κάνεις βιολογικό καθαρισμό στο τηλέφωνο χωρίς επιπλέον κόστος, να δώσεις ένα glass δώρο μαζί με την αντικατάσταση μίας σπασμένης οθόνης iphone, αυτό το κάνουμε όχι γιατί βλέπουμε σαν πελάτη μας εσένα, αλλά βλέπουμε σαν παιδί μας το smartphone σου.20 χρόνια 9Volto και συνεχίζουμε μαζί σου!
Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο