Κινέζικο κινητό τηλέφωνο με 666 μέρες αναμονής

Διαφημίσεις:Οι κίνεζοι έβγαλαν ένα νέο μοντέλο στην αγορά το οποίο αναφέρουν ότι έχει αυτονομία 666 μέρες. Το τηλέφωνο υποστηρίζει δύο κάρτες sim (dual sim), διαθέτει 4 ενσωματωμένα ηχεία, Mp3-mp4 player, bluetooth,touch icons στην οθόνη,1.3 Megapixel camera, δύο cameras memory card και αρκετά άλλα βασικά χαρακτηριστικά ένος σύγχρονου κινητού τηλέφωνου. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η μεγάλη μπαταρία που διαθέτει που σύμφωνα πάντα με τον κατασκευαστή  η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 32800 mAh, όταν ένα κλασσικό τηλέφωνο Nokia ή Sonyericsson δεν φοράει πάνω από 900 mAh. Ο κατασκευαστής αναφέρει στα χαρακτηριστικά του τηλέφωνου ότι έχει 666 μέρες αναμονής  και 4-5 μέρες διάρκεια συνεχούς ομιλίας!!

Μπορεί να είναι υπερβολικοί ώς προς την αναγραφή της χωρητικότητας και την αυτονομία, έαν ισχύει όμως έστω και το 1/10 από αυτά που αναφέρει ο κατασκευαστής θεωρείται πρωτοποριακό!

To 9Volto.gr έχει ήδη παραγγείλει το κινητό τηλέφωνο και σε μερικές μέρες θα το έχουμε διαθέσιμο για ένα test από κοντά 🙂

Facebook Comments
Διαφημίσεις:Related posts