Απολογισμός του 9volto για το 2019

Μοιραστείτε το άρθρο

Το 2019 έφτασε στο τέλος του. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα κάνουμε τον απολογισμό μας. Και για την επόμενη χρονιά βάζουμε ψηλότερους στόχους.

Τριπλασιάστηκαν οι επισκευές

Σε μία περίοδο κρίσης και μεγάλου ανταγωνισμού, δίχως διαφημίσεις, δίχως επάρσεις και επιβλητικές προβολές τριπλασιάστηκαν οι εισαγωγές κινητών τηλεφώνων στο 9Volto. Καθημερινά ξεκινάμε από τις 7 στα εργαστήρια του 9Volto και τελειώνουμε στις 11 το βράδυ για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των δύσκολων βλαβών που αντιμετωπίζουμε.

Για εμάς η κάθε δύσκολη βλάβη είναι πρόκληση και μία ευκαιρία να εμπλουτίσουμε την τεχνογνωσία μας. Ασχολούμαστε εντατικά με την κάθε βλάβη, αφιερώνουμε ώρες κι αυτό το κάνουμε γιατί κάθε συσκευή την βλέπουμε σαν δικιά μας.

Η μόνη διαφήμιση που υπάρχει για εμάς είναι μέσω στόματος, που κυκλοφορεί στην αγορά. Αν δεν το φτιάξει το 9Volto δεν θα το φτιάξει κανείς. Σας ευχαριστούμε για κάθε ψίθυρο ή καλή λέξη που θα πείτε στον διπλανό σας, κάθε σύσταση που θα μας κάνετε, κι αν υπήρξαν στιγμές που δεν σας εξυπηρετήσαμε, πείτε το μας και την επόμενη φορά θα σας ικανοποιήσουμε τριπλά.

Αναβάθμιση εργαστηριακού εξοπλισμού

Κάθε χρόνο επενδύουμε χιλιάδες ευρώ σε εργαστηριακό εξοπλισμό για επεμβάσεις στο hardware και στο firmware των κινητών τηλέφωνων και των υπολογιστών. Ναι το 9Volto δεν είναι μόνο κολλητήρια και κατσαβίδια. Το 9Volto διαθέτει εξοπλισμό όχι μόνο να αφαιρέσει ανταλλακτικά αλλά να επέμβει στην πλακέτα και στα τσιπς της πλακέτας κάτι που τις περισσότερες φορές ούτε η ίδια η αντιπροσωπεία δεν αναλαμβάνει.

Παρόλο που το λογισμικό των smartphones γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκο, δεν σταματάμε να επενδύουμε και να ποντάρουμε σε εξοπλισμό που μας επιτρέπει τις επεμβάσεις σε αυτό.

Ανταλλακτικά κινητών και υπολογιστών

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας και κάθε χρόνο σπαταλάμε αρκετό χρόνο στο να εντοπίζουμε τα ποιοτικά ανταλλακτικά και να τα εφαρμόζουμε στις επισκευές μας. Ακόμη και εισαγωγικές εταιρίες που εισάγουν ανταλλακτικά, μας τα φέρνουν για έλεγχο για να τους τα αξιολογήσουμε.

Η 21 χρόνων εμπειρία μας βοήθησε στο να ξεχωρίζουμε τα ανταλλακτικά ακόμη και με το γυμνό μάτι.

Επισκευές TV και HiFi

Το 2019 μπήκαμε επίσημα και στην επισκευή τηλεοράσεων και ηχοσυστημάτων. Μέχρι στιγμής υπάρχει ένα ικανοποιητικό ποσοστό επισκευών. Το πρόβλημα που αντιμετωπιζούμε σε ορισμένα από αυτά είναι ότι η εύρεση ανταλλακτικών είναι χρονοβόρα.

Επειδή τα περισσότερα ανταλλακτικά είναι δυσεύρετα εδώ στην Ελλάδα, η παραγγελία από το εξωτερικό μπορεί να καθυστερήσει την επισκεύη της συσκευής. Για το 2020 εφόσον θα έχουμε μία σαφή εικόνα των πιο συχνών βλαβών σκοπεύουμε να εισάγουμε ανταλλακτικά έτσι ώστε οι επισκευές να γίνονται πιο γρήγορα.

Βάση γνώσεων από το 9Volto

Είπαμε να ξεκινήσουμε τα μαθήματα. Να κάνουμε τα smartphones να μοιάζουν πιο φιλικά στον χρήστη. Να γνωρίζει ο κόσμος πως λειτουργεί ένα κινητό τηλέφωνο, τι καθημερινά προβλήματα αντιμετωπίζει και πως ένας απλό χρήστης μπορεί να τα επιλύσει.

Στην βάση γνώσεων που δημιουργήσαμε στο blog μας δίνουμε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα και λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου και μπορείτε να αποφύγετε την επίσκεψη σε ένα επισκευαστικό κέντρο που θα σας χρέωνε απλά την άγνοιά σας.

Τα επισκευαστικά κέντρα υπάρχουν για να σας λύνουν προβλήματα που δεν θα μπορούσατε να επιλύσετε εσείς και γι’αυτό πρέπει να πληρώνονται. Τέλος η άγνοια. Πάρτε το τετράδιό σας και ακολουθήστε μας στο blog μας.

Δύσκολες βλάβες και το 2019

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα που να έρχονται τόσο δύσκολες βλάβες όσο στο 9Volto. Και δεν νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να αφιερώνουν τα Σαββατοκύριακά τους, τις νύχτες τους και τις ελεύθερες ώρες στο να επισκεύασουν ένα κινητό τηλέφωνο. Ναι για το 2019 υπήρξαν κινητά τηλέφωνα που τεχνικοί αφιερώσαν πάνω από 25 ώρες για να το επισκευάσουν για 30 ευρώ.

Δεν δώσαμε ποτέ σημασία στα λεφτά. Η δουλειά που αφιερώνουμε ακόμη και σε αυτά που δεν επισκευάζονται, δεν πληρώνεται. Γινόμαστε όμως καλύτεροι. 21 χρόνια οι τρεις κύριοι τεχνικοί του 9Volto έχουν επισκευάσει εκατοντάδες χιλιάδες τηλέφωνα. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με το πάθος που έχουμε για την δουλειά μας, μας κάνει ξεχωριστούς.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Ακόμη και στα δύσκολα χρόνια της κρίσης το 9Volto είναι δίπλα στις ασθενείς κοινωνικές ομάδες. Πέρα από τις δωρεές και τις οικονομικές εισφορές που κάνουμε σε ιδρύματα και σε κοινωνικές ενέργειες των εκκλησιών, προσφέρουμε και δωρεάν τις υπηρεσίες μας σε φτωχούς κι απόρους.

Το κινητό δεν είναι πολυτέλεια, είναι η προέκταση της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας μας. Και οι αδύναμοι κοινωνικά άνθρωποι το έχουν περισσότερο ανάγκη από οποιονδήποτε άλλον. Δεν θα πούμε ποιά είναι τα ιδρύματα που βοηθάμε. Έχουμε χρόνια συνεργασία και το γνωρίζουν αυτοί καλά. Θα πούμε μόνο ότι εκτός από την οικονομική υποστήριξη, επισκευάσαμε δεκάδες κινητά, δωρεάν σε ανθρώπους που το είχαν πραγματικά ανάγκη.

Και θα συνεχίσουμε..

Συνεργασίες με το εξωτερικό

Τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεκινήσει συνεργασίες με το εξωτερικό στην επισκευή των κινητών τηλεφώνων. Για την ακρίβεια για πρώτη φορά καταστήματα και ιδιώτες από ολόκληρο τον κόσμο μας στέλνουν τα τηλέφωνά τους για επισκευή εδώ στο 9Volto. Το 2019 μας ήρθαν τηλέφωνα από Ευρώπη, Αφρική κι Ασία για επισκευή.

Με το Project Grid που έχουμε δημιουργήσει κατ αποκλειστικότητα, οποιαδήποτε λογισμικό πρόβλημα μπορούμε να το επιλύσουμε remotely κατευθείαν στο κινητό του πελάτη δίχως να έρθει σε εμάς ακόμη κι αν είναι hard brick.

Συναδελφική αλληλεγγύη

Είναι ένα από τα μότο μας. Δεν έχουμε ανταγωνιστές αλλά μόνο συναδέλφους. Με κανένα κατάστημα επισκευής κινητών και υπολογιστών δεν έχουμε ανταγωνισμό. Συνεργαζόμαστε με πάνω από 150 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Την τεχνογνωσία μας την προσφέρουμε σε ορισμένες περιπτώσεις δωρεάν και σε άλλες σε χαμηλή τιμή για να μπορούν οι συνάδελφοι να έχουν την μερίδα του λέοντος στο κέρδος. Ακόμη και σε επεμβάσεις ή επισκευές που έχουμε μονοπώλιο, ποτέ δεν τις καταχραστήκαμε.

Η συνεργασίες που έχουμε στηρίζονται πάνω στον σεβασμό, την ειλικρίνεια και το αμοιβαίο συμφέρον στα πλαίσια που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του πελάτη.

Λογότυπο του 9Volto κι άρθρα του Blog

Έχουν παρουσιαστεί περιστάτικα σε ολόκληρη την Ελλάδα που εκτύπωσαν το λογότυπο του 9Volto και το έβαλαν στη βιτρίνα τους σαν 9Volto spot. Εντοπίστηκαν 4 σήμεια και μιλήσαμε με τα καταστήματα να το αφαιρέσουν. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την τεχνογνωσία στους συναδέλφους μας, όχι όμως να χρησιμοποιούν το λογότυπό μας. Πέρα από τα δύο μας φυσικά καταστήματα δεν υπάρχουν άλλα 9Volto στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τα άρθρα που γράφουμε στο blog, επειδή είναι αναλύσεις των τεχνικών μας, προσωπικές απόψεις και συμπεράσματα από την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο, εάν τα χρησιμοποιείτε σε δικά σας sites θα θέλαμε να αναγράφετε την πηγή ή το link με backlink. Για κάθε άρθρο που γράφουμε αφιερώνουμε πάρα πολλές ώρες συζητήσεων για να το συντάξουμε όσο γίνεται πιο σωστά και τεκμηριωμένα.

Δεν σας απαγορεύουμε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας. Είμαστε υπερ της ελευθερίας λόγου και της ελεύθερης διανομής απόψεων στο internet. Χρησιμοποιείστε όμως σωστά τα άρθρα αναφέροντας την πηγή μέσω backlinks. Δεν κοστίζει τίποτα. Εάν δεν συναινείτε στην αναφορά της πηγής τότε θα πρέπει να τα αφαιρέσετε άμεσα.

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούμε στα άρθρα είναι με πνευματικά δικαιώματα που έχουν αγοραστεί κι έχουν δωθεί στο 9Volto. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις φωτογραφίες των άρθρων.

Ευχές για το 2020

Για το 2020 ευχόμαστε σε όλους εσάς υγεία ευτυχία κι ευημερία. Προσωπικές κι επαγγελματικές επιτυχίες. Υπομονή κι επιμονή σε όλες σας τις προσπάθειες. Ψυχραιμία σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Θετική σκέψη και μην ξεχνάτε ποτέ ότι πίσω από κάθε σύννεφο, υπάρχει πάντα ήλιος κι ο σωστός δρόμος είναι πάντα ο ανηφορικός.

Καλή χρονιά!

9Volto Team

Facebook Comments
Donatos Tzovaras
Latest posts by Donatos Tzovaras (see all)

Μοιραστείτε το άρθρο