Project Electro από το 9Volto

Μοιραστείτε το άρθρο

charging micro usb

Επισκευή προβλήμα φόρτισης πάνω στην πλακέτα

Το Project Electro είναι μία νέα υπηρεσία του 9Volto στον hardware κομμάτι της επισκευής των κινητών τηλεφώνων, με την οποία μπορούμε να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη πάνω στην πλακέτα που μπλοκάρει το σύστημα φόρτισης. Δεν αναφερόμαστε απλά στην αντικατάσταση ενός connector φόρτισης ή ενός συστήματος φόρτισης που όλα τα εξειδικευμένα service μπορούν να κάνουν.

Το Project Electro επεμβαίνει στο κύριο μέρος της πλακέτας όταν είναι κατεστραμμένα κομμάτια της πλακέτας στο σύστημα φόρτισης (κατεστραμμένοι διαδρόμοι πλακέτας, οξείδωση και διάβρωση ολοκληρωμένων φόρτισης κοκ) και δημιουργούμε εναλλακτικό σύστημα φόρτισης πάνω στην πλακέτα με connector φόρτισης της αρεσκείας σας εφόσον είναι εφικτό να χωρέσει μέσα στην πλακέτα. Πχ να τοποθετήσουμε σύστημα φόρτισης nokia (στρογγυλό βύσμα) σε κινητό τηλέφωνο samsung που είχε σύστημα φόρτισης micro usb.

To Project Electro είναι η λύση που προσφέρουμε σε όσες βλάβες φόρτισης είναι αδύνατον να επισκευαστούν με τον παραδοσιακό τρόπο αντικατάστασης του connector φόρτισης ή του γενικότερου συστήματος φόρτιση και χρησιμοποιούμε διαφορετικούς διόδους επικοινωνίας μέσα από την πλακέτα για να περάσουμε την απαραίτητη τάση στην μπαταρία για να φορτιστεί.

Η μέθοδος είναι ασφαλής χωρίς να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο κινητό τηλέφωνο ή στα δεδομένα του.

Η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο 9Volto.

Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο android και iphone το οποίο μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε βλάβη έχει το κινητό σας και να την επισκευάσει άμεσα σε harware αλλά και σε firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο