Υπηρεσία ghost touch από το 9Volto

Μοιραστείτε το άρθρο

ghost-touch-9voltoΑκόμη και τα εξουσιοδοτημένα service των εταιριών κινητής τηλεφωνίας σε οποιαδήποτε επισκευή τεχνικής βλάβης αφήνουν κάποια ψεγάδια πάνω στην συσκευή. Δεν αρκεί μόνο να τοποθετήσεις σωστά το ανταλλακτικό (αυτό είναι το πιο εύκολο κομμάτι σε ένα κέντρο επισκευής). Το δύσκολο μέρος για μία επισκευή είναι να αποσυναρμολογήσεις και να συναρμολογήσεις σωστά το κινητό τηλέφωνο δίχως να αφήσει ο τεχνικός κάποιο ψεγάδι.

To 9Volto με την υπηρεσία ghost touch επεμβαίνει σε όλα τα μηχανικά μέρη του κινητού τηλεφώνου, τα επισκευάζει και συναρμολογεί το κινητό τηλέφωνο δίχως να φαίνεται το παραμικρό ίχνος ανοίγματος.

Η επισκευή με την μέθοδο ghost touch μπορεί να γίνει σε κινητά τηλέφωνα Samsung, iphone, Nokia και Sony. Μετά την επισκευή το τηλέφωνο συναρμολογείται με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε μπορεί να συνεχίσει να έχει εγγύηση χωρίς να εντοπίζεται ίχνος επέμβασης στο εσωτερικό του τηλεφώνου. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε στα συγκεκριμένα τηλέφωνα είναι αυθεντικά και οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο service δεν είναι δυνατό να εντοπίσει κάποιο ίχνος ανοίγματος του κινητού διότι απλά δεν υπάρχει.

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο