Service Asus Smartphone Zenfone

Μοιραστείτε το άρθρο

Το Service των Asus smartphone είναι μία από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες του 9Volto. Μπορούμε πλέον να επισκευάσουμε σχεδόν όλα τα Smartphone και Tablet Asus οποιοδήποτε hardware ή software/firmware πρόβλημα έχουν.

Στο λογισμικό κομμάτι οι δυνατότητές μας ξεπερνάνε και τα επίπεδα των εξουσιοδοτημένων. Επιδιορθώνουμε όλα τα soft brick και hard brick Asus  Smartphone σειράς Zenfone χωρίς αντικατάσταση πλακέτας εάν το πρόβλημα επίκειται στο λογισμικό σε οποιοδήποτε βαθμό κι αν εχει καταστραφεί.

Διαθέτουμε τον πιο συγχρονο εξοπλισμό στον τομέα επιδιόρθωσης λογισμικού για τα smartphone Asus Zenfone και tablet Asus Zenpad, Fonepad, Memopad. Επισκευάζουμε προβλημάτα λογισμικού και των δύο τύπων επεξεργαστών που χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο η κατασκευάστρια εταιρία Asus στα smartphone και τα tablet της που είναι Qualcomm Snapdragon και Intel.

Service Hardware Asus Zenfone:

Στην επισκευή των smartphone και tablet Αsus  σε hardware επίπεδο μπορούμε να επισκεύασουμε με OEM A Ποιότητας ανταλλακτικών τις παρακάτω βλάβες:

Αντικατάσταση οθόνης/touch (digitizer/lcd replacement)
Επισκευή ακουστικό/μικρόφωνο/ηχείου ( repair speaker/mic/buzzer)
Επισκευή connector φόρτισης (repair usb connector)
Επιδιόρθωση wifi/bluetooth/gps (repair wifi/bluetooth/gps)
Επιδιόρθωση σήματος (repair signal problem)
Επισκευή υποδοχή κάρτας sim/υποδοχή κάρτας μνήμης (repair sim reader/sd card reader)
Επισκευή camera/αισθητήρων/proximity (repair camera/sensors/proximity)
Επέμβαση κι επιδιόρθωση πλακέτας smartphone (repair pcb)

Επισκευή Firmware Soft Bricked / Hard Bricked Asus Zenfone:

Στην επισκευή των Asus σε firmware επίπεδο μπορούμε να αναλάβουμε τις παρακάτω περιπτώσεις:

Αναβάθμιση και μετατροπή από κινέζικη rom (cn) σε ευρωπαϊκή (ww) αφαιρώντας όλους τους περιορισμούς που διαθέτουν τα Asus Zenfone smartphones της Κίνας
Προσθήκη google applications / playstore σε συσκευές που δεν διαθέτουν εργοστασιακα
Root σε όλα σχεδόν τα μοντέλα της Asus smartphones
Αφαίρεση ιών / malware / bloatware που το smartphone ή το tablet μπορεί να έχει κολλήσει
Ξεκλείδωμα bootloader για όσους θέλουν να πειραματιστούν και να βάλουν στο κινητό τους custom rom
Ξεκλείδωμα κωδικού ασφαλείας, frp ή κλειδώματος δικτύου σε όλα σχεδόν τα Asus
Κατάσταση Asus Zenfone σε QBulk – Qualcomm HS-USB QDloader 9008
Εγκατάσταση custom rom χωρίς περιττές εργοστασιακές εφαρμογές με δυνατότητα overclocking του επεξεργαστή για να τρέχει το Asus πιο γρήγορα.
Αναβάθμιση ή υποβάθμιση της έκδοσης android που έχετε ανάλογα με τις ανάγκες σας αλλά και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε.
Επιδιόρθωση imei.Διαβάστε στο παρακάτω link τι συμπτώματα έχει το κατεστραμμένο imei ->εδώ-<- Ενεργοποίηση 4g σε Asus Zenfone που μετά από αναβάθμιση έχασαν αυτή την δυνατότητα.Μπορούμε να διορθώσουμε προβλήματα με corrupted nvram ή qcn στα Asus μέσω λογισμικού, κάτι που τα περισσότερα επισκευαστικά κέντρα κάνουν αντικατάσταση πλακέτας. Διαβάστε για τα προβλήματα της nvram ->εδώ<-

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επεμβάσεις και τις υπηρεσίες επισκευής που μπορούμε να προσφέρουμε στα μοντέλα Asus μπορείτε να μάθετε καλώντας στο υποκατάστημά μας 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ 2104212212

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο