Huawei Smartphone μετατροπή από single sim σε dual sim

Μοιραστείτε το άρθρο

huaweip10plusΠολλά Smartphone της εταιρίας Huawei που έχουν αγοραστεί από χρήστες, ειδικά από το δίκτυο πωλήσεων της Vodafone και της Cosmote, είναι ενεργοποιημένα να λειτουργούν με μία κάρτα sim. Το εσωτερικό hardware σε αρκετά μοντέλα Huawei που βγαίνουν σε dual sim και single sim είναι ακριβώς το ίδιο. Στα περισσότερα μοντέλα Huawei της σειράς P που βγαίνει και σε μονόκαρτη και σε δίκαρτη έκδοση, θα πρέπει να γνωρίζει ο χρήστης ότι ο περιορισμός του μονόκαρτου επίκειται μόνο στο λογισμικό.

Tο 9Volto μπορεί να αναβαθμίσει όλα τα smartphone Huawei της σειράς P από single sim σε dual sim. Η επέμβαση γίνεται κατευθείαν στο λογισμικό του smartphone χωρίς να γίνει κάποια επέμβαση στο hardware της συσκευής. Μετά την επέμβαση, το τηλέφωνο είναι πλήρως λειτουργικό σαν dual sim μαζί με το μενού διαχείρισης καρτών sim. Η δεύτερη κάρτα sim μπαίνει στην υποδοχή της κάρτας μνήμης. Όσοι δηλαδή χρήστες θέλουν να χρησιμοποιούν δύο κάρτες sim θα πρέπει να αφαιρέσουν την κάρτα μνήμης.

To menu διαχείρισης της κάρτας sim προσφέρει την δυνατότητα στον χρήστη του smartphone να διαλέξει ποιά από τις 2 κάρτες sim θα έχει 4g/3g/2g και ποιά μόνο 2g. Εκτός αυτού ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί οποιαδήποτε κάρτα sim θέλει ή να διαλέξει ποιά θα έχει σύνδεση δεδομένων και ποιά όχι.

Τα μοντέλα Huawei που υποστηρίζουμε από single sim σε dual sim είναι τα παρακάτω:

  • Huawei P8 Lite
  • Huawei P9 Lite
  • Huawei P10
  • Huawei P10 Lite
  • Huawei P10 Plus
  • Huawei Nova Lite
  • Huawei Honor 8 Youth Edition
  • Huawei Honor 8 Pro
  • Huawei Honor V9

ενημερωθείτε αναλυτικά για τα νέα μοντέλα που Huawei που μπορούν να μετατραπούν από μονόκαρτα σε δίκαρτα στο παρακάτω link:

Huawei Smartphone μετατροπή από single sim σε dual sim. Λίστα μοντέλων

Η λογισμική επέμβαση που χρησιμοποιούμε στο 9Volto είναι 100% λειτουργική και η μόνη σε παγκόσμια κλίμακα που λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Χωρίς να ξεκλειδώσουμε bootloader χωρίς καμία επέμβαση στο hardware της συσκευής.Η επέμβαση στο λογισμικό γίνεται στο υποκατάστημά μας και όλα τα δεδομένα του τηλεφώνου χάνονται.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στο υποκατάστημά μας 25ης Μαρτίου 55 τηλ: 2104212212

Huawei Credits and firmware improvements: Δονάτος και Γιώργος

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο