Νέες μειωμένες τιμές για μπαταρίες κι οθόνες iphone 4 και 4s

Μοιραστείτε το άρθρο

iphone 4s battery lcd digitizer2

Iphone 4 Service

Σε μία περίοδο κρίσης το 9Volto αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα της επισκευής των Iphone. Για το 2015 ξεκινάμε τιμολογιακές αλλαγές που θα καθορίσουν τα νέα δεδομένα στην επισκευή των iphone. Σε πρώτο πλάνο το 9Volto μειώνει τις τιμές στις οθόνες και στις μπαταρίες OEM για iphone 4 και iphone 4s.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ολόκληρο το set οθόνης (lcd+digitizer) ποιότητας OEM για iphone 4 και iphone 4s μόνο 45 euro +ΦΠΑ. Η τιμή περιλαμβάνει το ανταλλακτικό αλλά και την εργασία. Οθόνες υπάρχουν διαθέσιμες σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Μειώσαμε και τις τιμές της μπαταρίας OEM για iphone 4 και iphone 4s. Το κόστος της μπαταρίας μαζί με την τοποθέτηση την μειώσαμε στα 25 euro+ΦΠΑ ποιότητας OEM.

OEM (original equipment manufacturer) ανταλλακτικό χαρακτηρίζουμε το ανταλλακτικό που είναι ποιοτικά ίδιο με το αυθεντικό ανταλλακτικό και τις περισσότερες φορές παράγεται από το ίδια γραμμή παραγωγής όπως των αυθεντικών.

Η διαδικασία γίνεται άμεσα και διαρκεί περίπου 10 λεπτά. Μαζί με την αλλάγη μπαταρίας ή οθόνης το 9Volto προσφέρει και δωρεάν έλεγχο 10 σημείων στο τηλέφωνο που θα επισκευαστεί.

 

Facebook Comments
Donatos Tzovaras
Latest posts by Donatos Tzovaras (see all)

Μοιραστείτε το άρθρο