Πως κατεβάζω βίντεο από το youtube

Μοιραστείτε το άρθρο

Πως κατεβάζω βίντεο από το youtube

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να κατεβάζουμε ένα βίντεο από το youtube και να το έχουμε τοπικά στο κινητό μας τηλέφωνο ή στον υπολογιστή μας. Πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν εφαρμογές για να κάνουν download ένα video από το youtube. Εμείς θα δείξουμε έναν εύκολο τρόπο δίχως να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε κάποια εφαρμογή.

Θα πρέπει να ακολουθήσετε βήμα βήμα τον παρακάτω οδηγό. Στην πρώτη ενότητα δείχνουμε πως κατεβάζουμε ένα βίντεο από τον υπολογιστή. Στην δεύτερη ενότητα δείχνουμε πως κατεβάζουμε ένα βίντεο από κινητό τηλέφωνο Android. Στην περίπτωση που έχετε iPhone θα πρέπει να ακολουθήσετε άλλη διαδικασία που θα αναλύσουμε σε άλλο άρθρο

 

Πως κατεβάζω βίντεο από το youtube στο laptop ή τον υπολογιστή

 

Βήμα 1 – Βρίσκουμε το video στο youtube.com

Ανοίγουμε τον chrome ή κάποιον άλλον browser και πληκτρολογούμε www.youtube.com. Εκεί αναζητούμε το βίντεο που θέλουμε να κατεβάσουμε και να το έχουμε τοπικά στον υπολογιστή μας.

Εφόσον βρούμε το βίντεο πηγαίνουμε στην επιλογή 1 που βρίσκεται κάτω από το βίντεο και πατάτε το κουμπί κοινοποίηση (1)

 

Βήμα 2 – Αντιγράφουμε τον σύνδεσμο του youtube.com

Πατάμε το κουμπί ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ (2) για να μπορέσει ο υπολογιστής να κρατήσει στην μνήμη του τον σύνδεσμο του youtube στο οποίο βρίσκεται το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.

 

Βήμα 3 – Πηγαίνουμε στην σελίδα y2mate.com

Μετά ανοίγουμε μία νέα καρτέλα στον browser και πληκτρολογούμε να πάμε στην σελίδα www.y2mate.com (3). Στο πεδίο (4) πατάμε δεξί κλικ στο ποντίκι και πατάμε την επιλογή επικόλληση έτσι ώστε να δεχτεί τον σύνδεσμο του youtube το οποίο θέλουμε να κατεβάσουμε το βίντεο. Εναλλακτικά εκτός από δεξί κλικ κι επικόλληση μπορείτε να πάτε στο πεδίο (4) και να πατήσετε στο πληκτρολόγιο Ctrl+V

Μετά πατάτε το κουμπί Start δίπλα από το πεδίο (4) και θα εμφανίσει στην παρακάτω οθόνη το βίντεο από το youtube που θέλετε να κατεβάσετε μαζί με την μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση που μπορεί να κατέβει.

Πατάτε το κουμπί download δίπλα από την ανάλυση που επιθυμείτε (5)

 

Βήμα 4 – Download το video από το youtube

Στο τελικό βήμα εμφανίζεται ένα παράθυρο που μας λέει να κάνουμε download το βίντεο σε μορφή .mp4. (6)
Κάτω αριστερά στον browser θα βρούμε το αρχείο βίντεο και κάνοντας κλικ μπορούμε να το βάλουμε να παίξει. Συνήθως αποθηκεύεται στον φάκελο Downloads οτιδήποτε κατεβαίνει από τον browser του υπολογιστή μας.

Σε περίπτωση που πατήσετε τον αρχείο .mp4 και δεν μπορείτε να το δείτε στον υπολογιστή σας θα πρέπει να κατεβάσετε το πρόγραμμα VLC Player και να το κάνετε εγκατάσταση. Το VLC Player μπορείτε να τον βρείτε ->εδώ<-

Την ίδια διαδικασία μπορείτε να ακολουθήσετε και με το κινητό σας τηλέφωνο εάν είναι smartphone και διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android.


Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο smartphone, tablet , laptop και υπολογιστών το οποίο μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε βλάβη σε hardware αλλά και σε firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο