Πως βλέπω τα stories στο instagram χωρίς να φαίνομαι

Μοιραστείτε το άρθρο

πως βλέπω τα στορυ στο instagram χωρίς να με δουν

Πως βλέπω τα stories στο instagram χωρίς να φαίνομαι

Όπως όλα τα social media έτσι και το instagram έχει κάποιους κανόνες όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας τους. Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του instagram είναι τα stories.

Τα stories είναι φωτογραφίες, βίντεο ή status τα οποιά διατηρούνται για 24 ώρες ενεργά και μπορούν να τα δουν όλοι οι φίλοι μας ή όλος ο κόσμος εάν το προφιλ μας είναι δημόσιο. Όταν βλέπουμε ένα story ο χρήστης που το έχει δημοσιεύσει γνωρίζει ότι το έχουμε δει. Υπάρχει μία αναφορά σε αυτόν που κάνει το story και ξέρει ποιοί το έχουν δει και ποιοί όχι.

 

Πως βλέπω story στο instagram χωρίς να δουν ότι το είδα

Για να δούμε τα stories σε ένα λογιαρασμό του instagram, θα πρέπει το προφίλ του χρήστη να είναι δημόσιο. Δηλαδή δεν θα πρέπει να είναι private ή κλειστό στο κοινό και να χρειάζεται να είστε φίλος για να βλέπετε τα stories. Εφόσον το προφίλ του instagram είναι δημόσιο τότε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να δείτε τα stories ανώνυμα.

Με την συγκεκριμένη διαδικασία που θα δείξουμε, ο χρήστης που έκανε το story δεν βλέπει όχι μόνο το προφίλ σας αλλά και κανένα άσχετο προφίλ ότι είδε το story του.

Ουσιαστικά με την παρακάτω μέθοδο είστε εντελώς αόρατος και το view που κάνετε εσείς δεν εμφανίζεται στο story του άλλου. Παραθέτουμε το τρόπο.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε περίπτωση που δεν λειτουργεί το συγκεκριμένο site που αναφέρουμε στο τέλος του ποστ δίνουμε εναλλακτικά άλλα websites που κάνουν την ίδια δουλειά.

 

Οδηγίες πως βλέπω τα stories στο instagram χωρίς να με δουν

  •  Ανοίγουμε έναν browser  (chrome, safari κτλ) από υπολογιστή ή από ένα κινητό τηλέφωνο και πληκτρολογούμε το www.insanony.com όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα (πεδίο 1). Μπορείτε να πατήσετε και κατευθείαν στο link να οδηγηθείτε αμέσως.
  • Στο (πεδίο 2) enter username profile που φαίνεται στην εικόνα στο νούμερο 2 αναγράφετε το username του ενδιαφερόμενου. Με το που γράψετε το username πατήστε enter και θα εμφανιστούν τα stories στο browser.
  • Μετά πατήστε το κουμπί Search. Με αυτόν τον τρόπο θα εντοπίσει τον χρήστη όχι μόνο με τα stories αλλά και τα post που έχει κάνει.

Στην επόμενη σελίδα μπορείτε να δείτε όχι μόνο το στόρυ του instagram που έχει βάλει ο χρήστης (πεδίο 4). Οι δυνατότητες όμως της ιστοσελίδας δεν σταματάει εκεί. Μπορείτε επιπλέον να δείτε και στατιστικά για τις τελευταίες 12 αναρτήσεις του (posts) στο (πεδίο 3). Μπορείτε να δείτε τον μέσο όρο των likes του χρήστη καθώς επίσης και τον μέσο όρο των ακολούθων του που του κάνουν σχόλια.

Download instagram stories ανώνυμα

Η ίδια ιστοσελίδα μπορεί να κάνει και download τα stories από το instagram του χρήστη που σας ενδιαφέρει. Στην σελίδα που εμφανίζονται τα stories υπάρχει ένα κουμπί download που αν το πατήσετε θα κατέβει το story στον υπολογιστή σε μορφή εικόνας ή βίντεο.

 

Άλλα websites που μπορείτε να δείτε τα stories ανώνυμα

Επειδή το παραπάνω website έχει παρατηρηθεί ότι βγαίνει πολλές φορές offline παραθέτουμε άλλα websites που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Απλά γράφετε το Username του χρήστη που σας ενδιαφέρει στο Instagram και σας εμφανίζει τα story του.

Εναλλακτικά websites:

https://dumpor.com/

https://insta-stories.ru/

https://instastories.pro/

 

Άλλος τρόπος να δούμε τα stories χωρίς να φαινόμαστε

Μία άλλη μέθοδος που είναι γνωστή στο instagram έτσι ώστε να δούμε τα stories δίχως να φαίνομαστε είναι η παρακάτω.

Φορτώνουμε την κεντρική σελίδα του instagram με τα εικονίδια των χρηστών που έχουν stories. Κλείνουμε το wifi και τα data να βγούμε εκτός internet και μετά πατάμε πάνω στον χρήστη για να δούμε τα stories του. Με αυτόν τον τρόπο βλέπουμε τα στόρυ του χρήστη αλλά σε αυτόν δεν του εμφανίζεται ότι τα έχουμε δει. Αυτό όμως δεν ξέρουμε έαν μελλοντικά αλλάξει από το instagram. Προτείνουμε να χρησιμοποιείτε websites που είναι πιο ασφαλή στο να σας καλύψουν.


Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο smartphone, tablet και laptop, το οποίο μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε βλάβη σε hardware αλλά και σε firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

 

 

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο