Πως αλλάζω γραμματοσειρά στο instagram

Μοιραστείτε το άρθρο

Πως αλλάζω γραμματοσειρά στο instagram

Σε πάρα πολλά προφιλ στο instagram θα έχετε δει στις πληροφορίες του χρήστη ή σε κάποιο ποστ ότι κάποιοι χρήστες χρησιμοποιούν περίεργες γραμματοσειρές (fonts).

To instagram επιτρέπει στους χρήστες τους να χρησιμοποιούν όποια γραμματοσειρά θέλουν για να κάνουν ποστ ή να γράψουν στο bio του προφίλ τους.

Σήμερα θα σας δείξουμε πως μπορείτε να το κάνετε και να διαλέξετε πρωτότυπες και εντυπωσιακές γραμματοσειρές για τα κείμενα που θα γράψετε.

Πως αλλάζω fonts στο instagram

Οι οδηγίες για την αλλαγή της γραμματοσειράς (fonts) στο instagram δεν απαιτεί την εγκατάσταση κάποιου προγραμμάτος στο smartphone. Επιπλέον δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάποιον υπολογιστή. Όλα τα βήματα γίνονται από το κινητό.

 

Βήμα 1

1. Ανοίγουμε έναν browser (πχ Chrome) και πληκτρολογούμε στην μπάρα διευθύνσεων το παρακάτω Link:
www.fontget.com/instagram-fonts

2. Στην συνέχεια πατάμε το κουμπί που γράφει IG fonts

 

Βήμα 2

3. Στο κάτω σημείο της οθόνης υπάρχει ένα πλαίσιο. Εκεί γράφουμε το κείμενο το οποίο θέλουμε να το δούμε με διαφορετικές γραμματοσειρές. Εάν το έχετε γραμμένο το κείμενο σε κάποια άλλη εφαρμογή του τηλεφώνου (πχ στο instagram) μπορείτε να το κάνετε αντιγραφή κι επικόλληση μέσα στο πλαίσιο (copy paste).

4. Πατάτε το κουμπί enter του πληκτρολογίου της συσκευής και πηγαίνετε στο βήμα 3.

 

Βήμα 3

5. Κάνουμε scrolling την σελίδα και βλέπουμε το κείμενο πως είναι γραμμένο με διάφορες γραμματοσειρές. Εάν μας αρέσει κάποια από τις γραμματοσειρές τότε πατάμε απλά δίπλα από την γραμματοσειρά το κουμπί κι αυτόματα αντιγράφεται το κείμενο στην μνήμη (clipboard) του smartphone.

Βήμα 4

6. Ανοίγουμε το Instagram και πάμε σε μία φωτογραφία μας στην περιγραφή ή στο bio ή στα σχόλια και πατάμε παρατεταμένα το δάκτυλό μας στην οθόνη μέχρι να μας δείξει την επιλογή επικόλληση (paste). Με το που το πατήσουμε, αυτόματα θα εμφανιστεί το κείμενο που αντιγράψαμε από το fontget με την ίδια γραμματοσειρά που μας άρεσε.
 

Εναλλακτικά websites με fonts για το instagram

Με τον παραπάνω τρόπο λειτουργούν κι άλλα websites που διαθέτουν γραμματοσειρές (fonts) για το instagram. Μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες γραμματοσειρές που είναι συμβατές με το instagram. Παραθέτουμε τα sites:

  1. https://igfonts.io/
  2. https://lingojam.com/FontsForInstagram
  3. https://instafonts.io/
  4. https://metatags.io/font-generator
  5. https://instagram-fonts.top/instagram-fonts.php

Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο smartphone, tablet και laptop, το οποίο μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε βλάβη σε hardware αλλά και σε firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

Facebook Comments
Donatos Tzovaras
Latest posts by Donatos Tzovaras (see all)

Μοιραστείτε το άρθρο