Tethered iphone! Άντε να τα χαιρόμαστε!

Μοιραστείτε το άρθρο

Tethered jailbreak Ονομάζουμε το jailbreak το οποίο γίνεται από συγκεκριμένα προγράμματα στο iphone και είναι προσωρινό μέχρι το τηλέφωνο να μείνει εντελώς από μπαταρία ή του κάνεις επανεκκίνηση. Εάν το iphone είναι tethered jailbroken τότε μπορείς να του βάλεις εφαρμογές τρίτων και να το λειτουργείς σαν να είναι κανονικά jailbreak αλλά εάν το κλείσεις το τηλέφωνο και το ξανανοίξεις τότε εμφανίζει το εικονίδιο του itunes να συνδεθεί για ενεργοποίηση και τα δεδομένα που έχεις αποθηκευμένα χάνονται.
Αυτό συμβαίνει μόνο στα καινούρια iphone 3gs και αυτά που διαθέτουν iboot 359.3

Tώρα πως καταλαβαίνουμε τι iboot έχουμε είναι πολύ απλό. Εάν του έχουμε κάνει αναβάθμιση στην 3.1.3 τότε δεν χρειάζεται να μπείτε στον κόπο να ψάξετε. Δεν γίνεται μόνιμο jailbreak.

Εάν δεν ξέρετε τι έκδοση λογισμικού έχετε τότε με το IMEI μπορείτε να καταλάβετε εάν έχετε iboot που δεν γίνεται μόνιμο jailbreak.
Με το κωδικό *#06# βλέπετε το ΙΜΕΙ της συσκευής σας. Εάν το 3ο,4ο και 5ο ψηφίο του ΙΜΕΙ έχει ψηφία 939 ή μικρότερα τότε είστε τυχεροί. Το τηλέφωνο μπορεί να γίνει jailbreak (εάν δεν έχει αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση). Εάν τα ψηφία είναι 940 ή μεγαλύτερο τότε δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει jailbreak.

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο