iPhone OS 4 Beta 3

Μοιραστείτε το άρθρο

Νέες εκπλήξεις είχε η Apple με την νέα δοκιμαστική έκδοση του iPhone OS 4 Beta 3! Τέσσερις νέες λειτουργίες δημιουργήθηκαν, αποστολή αρχείων μέσω USB sto iPhone, κλείδωμα του Accelerometer, πιο εύκολο κλείσιμο των ενεργών εφαρμογών και νέο iPod Widget.

Πλέον από το Task Manager θα υπάρχει η δυνατότητα να κλειδώνουμε το Accelerometer, έτσι θα μπορούμε να έχουμε όπως θέλουμε το iPhone βλέποντας φωτογραφίες, για παράδειγμα, χωρίς να υπάρχει το πρόβλημα της περιστροφής.

Στο Task Manager θα υπάρχει πάνω σε κάθε ανοιχτή εφαρμογή ένα απαγορευτικό, στο ίδιο σημείο που υπάρχει το Χ της διαγραφής των εφαρμογών, για να κλείνουμε της εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να την ανοίξουμε για να την κλείσουμε ή να την κλείσουμε σε περίπτωση που έχει κολλήσει.

Η μεταφορά αρχείων είναι πολύ πιο εύκολη πλέον μέσω USB. Δυστηχώς όμως ακόμα και αυτό χρειάζεται την χρήση του iTunes αλλά και είναι και αυτό μια αρχή.

Τέλος στο Task Manager θα υπάρχει και το iPod Widget, εικονίδια τα οποία θα μας δίνουν πλήρη λειτουργία του iPod (Play, Stop, Pause, Next – Previous Track)

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο