Πως κατεβάζω τραγούδια mp3 στο κινητό από youtube

Τελευταία ενημέρωση άρθρου

Πως κατεβάζω τραγούδια mp3 στο κινητό από youtube

Η διαδικασία που θα δείξουμε σε απλά βήματα αφορά κινητά τηλέφωνα που διαθέτουν λειτουργικό android. Η διαδικασία δεν μπορεί να γίνει στα iphone. Με την συγκεκριμένη διαδικασία δεν απαιτείται η χρήση υπολογιστή ούτε η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος. 

Προσοχή: Σε περίπτωση που το site που αναφέρουμε δεν μετατρέπει τα τραγούδια από youtube σε mp3 στο τέλος της σελίδας αναφέρουμε άλλα site που λειτουργούν κανονικά ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.

Βήμα 1

Ανοίγουμε την εφαρμογή youtube κι επιλέγουμε από την αναζήτηση το βίντεο που έχει το τραγούδι που θέλουμε να μετατρέψουμε σε mp3 στο κινητό μας.


Βήμα 2

Εφόσον βρούμε το βίντεο πατάμε το play. Στο κάτω μέρος υπάρχει έκει που είναι το κουμπί like υπάρχει ένα κουμπί που λέγεται share/Κοινοποίηση. Πατάμε το κουμπί αυτό.


Βήμα 3

Μετά επιλέγουμε το κουμπί copy link / αντιγραφή συνδέσμου. Στην οθόνη δεν θα εμφανιστεί τίποτα. Ο σύνδεσμος όμως έχει αποθηκευτεί στην μνήμη της συσκευής, στο clipboard


Βήμα 4

Βγαίνουμε από του youtube κι ανοίγουμε τον Chrome ή κάποιον άλλον browser που χρησιμοποιούμε για να σερφάρουμε στο internet


 

 

 

Βήμα 5

Πληκτρολογούμε στον browser να πάμε στην σελίδα www.onlinevideoconverter.com. Στην συνέχει πατάμε την επιλογή Convert a Video File


Βήμα 6

Στο πεδίο 1 πατάμε παρατεταμένα το σημείο μέχρι το κινητό να μας εμφανίσει την επιλογή paste/επικόλληση. Πατάμε το paste/επικόλληση κι εμφανίζεται ο σύνδεσμος που είχαμε αποθηκεύσει από το youtube. Στο πεδίο 2 επιλέγουμε σε τι μορφή θέλουμε να μετατραπεί το τραγούδι mp3 ή mp4. Επιλέγουμε το mp3. Μετά πατάμε το κουμπί Start που βρίσκεται στο σημείο 3.


 

Βήμα 7

Περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα για την μετατροπή του βίντεου σε mp3

 


Βήμα 8

Μόλις τελειώσει η μετατροπή πατάμε το κουμπί download και το τραγούδι κατεβαίνει σε μορφή mp3 στον φάκελο downloads του κινητού μας τηλεφώνου. Μπορούμε εναλλακτικά εάν θέλουμε να το κάνουμε αποθήκευση στο dropbox εάν είστε πιο έμπειρος χρήστης.

 


Βήμα 9

Εάν ανοίξουμε έναν music player για να ακούσουμε τραγούδια θα δούμε στην λίστα των τραγουδιών αποθηκευμένο το νέο μας τραγούδι στον φάκελο downloads σε μορφή .mp3. Εάν πάμε στις ρυθμίσεις ήχου μπορούμε να επιλέξουμε και το συγκεκριμένο τραγούδι να παίζει και σαν ήχο κλήσης εφόσον το επιθυμούμε.

 

Άλλα Online website που μετατρέπουν τραγούδια youtube σε mp3

Μερικές φορές το onlinevideoconverter λόγω φόρτου του server μπορεί να μην σας κάνει την μετατροπή. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω site με τον ίδιο τρόπο. Η διαδικασία είναι η ίδια απλά στο βήμα 5 επιλέξτε κάποιο από τα παρακάτω εναλλακτικά site:

 

Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο iphone, smartphone και υπολογιστών σε hardware και software επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα 2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

Facebook Comments