Επισκευή Dell laptop που κάνει ήχο κλικ στην εκκίνηση και δεν ανάβει

Μοιραστείτε το άρθρο

Επισκευή Laptop Dell που κάνει ήχο κλικ στην εκκίνηση και δεν ανάβει

Πολλά μοντέλα της Dell αντιμετωπίζουν πρόβλημα κατά την εκκίνηση και όταν ανοίγουν ακούγεται ένας ήχος σαν κλικ από τα ηχεία και σβήνει. Ο ήχος θυμίζει τον ήχο του σκληρού δίσκου όταν έχει χαλάσει αλλά ακούγεται από τα ηχεία κι όχι από τον σκληρό.

Ο ήχος ακούγεται συνηθώς πατώντας το κουμπί εκκίνησης και μετά από λίγο σβήνει το laptop ή είναι ανοιχτό και δεν κάνει τίποτα.

Επισκευή laptop Dell που δεν ανάβει και κάνει ήχο κλικ

Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη βλάβη επίκειται στην μητρική πλακέτα και η επισκευή γίνεται πάνω σε αυτήν. Το πρόβλημα αυτό δεν επηρεάζει τα δεδομένα που έχετε αποθηκευμένα στον σκληρό δίσκο.

Η επισκευή πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό και χρειαζόμαστε τουλάχιστον μία εργάσιμη μέρα.

Ο ήχος μπορεί να μπερδέψει τους περισσότερους χρήστες μίας και ακούγεται σαν να έχει χαλάσει ο σκληρός δίσκος. Είναι σχεδόν ίδιος με τον  μηχανικό σύστημα ενός σκληρού δίσκου.

Σε άλλες περιπτώσεις ο ήχος του laptop Dell ακούγεται σαν πρόβλημα της κάρτας ήχου.

Σε αυτές τις περιπτώσεις που αναφέραμε το πρόβλημα επίκειται σε δύο διαφορετικά σημεία της μητρικής τα οποία τα έχουμε εντοπίσει και μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή της.

 

Επισκευή laptop Dell που κάνει 3 2 1 beeps

Σε περίπτωση που ανοίγετε το Dell laptop σας και κάνει συνεχόμενα 3 beep 2 beep κι 1 beep τότε μπορούμε να επέμβουμε στην μητρική πλακέτα και να το επισκεύασουμε. Το πρόβλημα δεν επίκεται μόνο στο bios αλλά και σε άλλα σημεία της μητρικής που βραχυκυκλώνουν το bios και το διαγράφουν.

Με την επέμβαση που θα κάνουμε στην μητρική επιορθώνουμε το πρόβλημα της διαγραφής του bios που οφείλεται σε πρόβλημα στο hardware.

Περισσότερα σχετικά με τις επεμβάσεις που κάνουμε στο bios των υπολογιστών και ειδικότερα των laptop μπορείτε να διαβάσετε ->εδώ<- .

 

Laptop Dell σειρές που υποστηρίζουμε

Η επιδιόρθωση των hardware προβλημάτων της μητρικής πλακέτας γίνεται στα περισσότερα μοντέλα Dell. Επιδιορθώνουμε τα παράνω προβλήματα σε:

  • Dell Series Inspiron 3000
  • Dell Series Inspiron 5000
  • Dell Series Inspiron 7000
  • Alienware Series
  • Dell G3 Series
  • Dell G5 Series
  • Dell G7 Series
  • Dell XPS
  • Dell Vostro

9volto επισκευή smartphone samsung iphone

Επισκευή μητρικής laptop Dell

Η επισκευή της μητρικής των laptop Dell των σειρών που έχουμε αναφέρει γίνεται σε οποιοδήποτε από τα δύο καταστήματά μας έρθετε. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μία έως δύο εργάσιμες μέρες ανάλογα το φόρτο εργασίας και την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών.

 


Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο smartphone, tablet και laptop, το οποίο μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε βλάβη σε hardware αλλά και σε firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα 2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

Facebook Comments
9Volto Service Team
Latest posts by 9Volto Service Team (see all)

Μοιραστείτε το άρθρο