Οδηγοί

Πως κατεβάζω βίντεο από το facebook

Μοιραστείτε το άρθρο

Πως κατεβάζω βίντεο από το facebook

To facebook είναι γεμάτο ενδιαφέροντα βιντεάκια τα οποία δυστυχώς η εφαρμογή δεν επιτρέπει στον χρήστη το download του βίντεο ή το διαμοίρασμα σε άλλες εφαρμογές πχ viber κτλ. Για να μπορέσει ένας χρήστης να στείλει ένα βίντεο σε έναν άλλο χρήστη θα πρέπει να γίνει μέσω της εφαρμογής messenger του facebook ή μέσα από το ίδιο το facebook. Στον συγκεκριμένο οδηγό που θα διαβάσετε θα δείτε πως μπορείτε να κατεβάσετε ένα βίντεο στον υπολογιστή ή στο smartphones και να το έχετε σαν αρχείο στην συσκευή σας.

Με αυτό τον τρόπο εάν το έχετε τοπικά το βίντεο μπορείτε και να το βλέπετε δίχως να έχετε internet στον υπολογιστή ή στο κινητό. Μπορείτε επίσης να κάνετε διαμοιρασμό του αρχείου μέσω viber, bluetooth, email, telegram κι οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή χρησιμοποιείτε για αποστολή και λήψη δεδομένων σε άλλους χρήστες ή σε άλλες πλατφόρμες.

O συγκεκριμένος τρόπος που θα δείξουμε δεν απαιτεί την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος. Επίσης δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις για να κατεβάσετε το βίντεο πλην του να γνωρίζετε πως να κάνετε κλικ με το ποντίκι και να γράφετε μία διεύθυνση στον chrome.

 

Βήμα 1. Βρίσκω το βίντεο που θέλω να κατεβάσω από το facebook

Εφόσον δούμε ένα βίντεο που μας αρέσει πηγαίνουμε στο κάτω αριστερά κουμπί του βίντεο και πατάμε το κουμπί κοινοποίηση (share)

 

 

Βήμα 2. Αντιγράφω το link του βίντεο στην μνήμη

Μόλις πατήσουμε το κουμπί κοινοποίηση (share) εμφανίζεται ένα μενού. Εκεί πατάμε την επιλογή αντιγραφή συνδέσμου (copy link). Με το που πατήσουμε αυτό το κουμπί ουσιαστικά δεν γίνεται τίποτα στον υπολογιστή ή στο βίντεο. Απλά αποθηκεύουμε τον σύνδεσμο του βίντεο έτσι ώστε να πάμε στο επόμενο βήμα που θα του δώσουμε τον σύνδεσμο για να γίνει το κατέβασμα του (download)

 

Βήμα 3. Πηγαίνω στην σελίδα fdown.net

Ανοίγουμε μία νέα σελίδα στον chrome ή στο internet explorer ή σε όποιον άλλο browser για σελίδες του internet χρησιμοποιείτε και γράφετε την διεύθυνση www.fdown.net. Μόλις εμφανιστεί η σελίδα υπάρχει ένα μεγάλο κενό κουτάκι. Πηγαίνετε τον δείκτη του ποντικιού και πατάτε δεξί κλικ και πατάτε την επιλογή επικόλληση (paste). Εφόσον κάνετε αυτό θα εμφανιστεί ο σύνδεσμος του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε από το facebook και πατάτε δίπλα το κουμπί που γράφει Download

 

Βήμα 4. Download του facebook video

Με το που πατήσετε το κουμπί download εμφανίζεται το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε από το facebook κι από κάτω δύο κουμπιά. Το ένα το κατεβάζει σε κανονική ανάλυση και το άλλο σε υψηλή ανάλυση. Εάν θέλετε να το έχετε σε καλή ποιότητα το βιντεο αποθηκευμένο στον υπολογιστή ή το κινητό σας πατάτε το κουμπί υψηλή ανάλυση. Μετά από αυτό το βίντεο κατεβαίνει και βρίσκεται στον φάκελο Λήψεις (Downloads).

 


Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο smartphone, tablet , laptop και υπολογιστών το οποίο μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε βλάβη σε hardware αλλά και σε firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο

Recent Posts

Ποιες εφαρμογές messenger δεν παρακολουθούνται

Ασφαλείς messengers για ομιλία και μηνύματα Ποιές είναι  οι πιο ασφαλείς εφαρμογές για γραπτή ή…

2 μήνες ago

Nεο appstore για τα iphone

Νεο appstore για τα iPhone Το οικοσύστημα εφαρμογών του iPhone πρόκειται να υποστεί τη μεγαλύτερη…

2 μήνες ago

Κινητά 2G που δεν παρακολουθούνται

Κινητά 2G που δεν παρακολουθούνται Αιωρείται η φήμη ότι τα παλιά τηλέφωνα που δουλεύουν με…

2 μήνες ago

iCloud bypass ή iCloud patch στο iPhone

iCloud bypass ή iCloud patch στο iPhone Εαν αγοράζεις μεταχειρισμένα iPhone υπάρχει μια λεπτομέρεια που…

2 μήνες ago

Πόσο κοστίζει για να φτιαχτεί ένα iPhone

Πόσο κοστίζει για να φτιαχτεί ένα iPhone   Στα social media αναφέρουν κάποιοι χρήστες ότι…

2 μήνες ago

Πως κρατάει η μπαταρία περισσότερο στο smartphone

Πως κρατάει η μπαταρία περισσότερο στο smartphone   H μπαταρία του κινητού είναι αυτή που…

3 μήνες ago

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.