Εταιρικές Συνδέσεις

Το 9Volto δημιουργεί μία νέα υπηρεσία για εταιρικούς πελάτες που ονομάζεται Vodafone Prime.

Το Vodafone Prime απευθύνεται σε επαγγελματίες που διαθέτουν πάνω από 10 γραμμές κινητών τηλεφώνων στην επιχείρησή τους ή την εταιρία τους.

Το 9Volto σε συνεργασία με την Vodafone έχει δημιουργήσει ειδικά πακέτα σε αυτούς τους πελάτες και μπορεί να προσαρμόσει τα επαγγελματικά προγράμματα της πάνω στις ανάγκες τους. Μπορούμε να δημιουργήσουμε custom πακέτα για κάθε χρήστη της εταιρίας και με επιπλέον εκπτώσεις και προνόμια που καμία άλλη εταιρία δεν μπορεί να προσφέρει.

Υπερεπιδότησεις επαγγελματικών συσκεύων, εκπτώσεις στα πάγια των λογαριασμών ή και στο σύνολό τους και το σπουδαιότερο...εφόρου ζωής εγγύησης των συσκευών από το 9Volto.

Έχετε εταιρικές γραμμές σε άλλο δίκτυο και θέλετε να τα μεταφέρετε στην Vodafone; Θέλετε νέα εταιρικά πακέτα στην Vodafone;

Τό μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας κάποιος εκπρόσωπός μας. Ερχόμαστε στον χώρο σας, μας δείχνετε έναν λογαριασμό του παρόχου σας για να προσεγγίσουμε τα πακέτα που σας ταιριάζουν, σας κάνουμε μία προσφορά κι άν συμφωνήσετε... Όλα τα άλλα είναι δική μας υπόθεση!

Είμαστε οι μόνοι που παρέχουμε πλήρη υποστήριξη...και φτηνά πακέτα...και μεγάλες επιδοτήσεις..και εφόρου ζωής εγγύηση.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα έαν επιθυμείτε να μεταφέρετε τις υπάρχουσες γραμμές σας από άλλον πάροχο στο δίκτυο της Vodafone ή θέλετε νέες γραμμές για την εταιρία σας/επιχείρησή σας.


Κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!

 

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.