Τι περιμένουμε από το iphone 5!

Ως γνωστόν η εταιρία apple κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό τα σχέδια για το νέο iphone 5 (όπως ακριβώς κάνει με όλα τα μοντέλα της πριν την επίσημη παρουσίαση). Μετά το νέο ipad όμως που παρουσίασε και με σκόρπιες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο internet έχουμε συλλέξει τις παρακάτω πληροφορίες που μπορούν να μας δώσουν μία γενικότερη εικόνα για το νέο iphone που ετοιμάζεται

1. Dual Core επεξεργαστή. Ο διπλοπύρηνος επεξεργαστής εμφανίστηκε στο Ipad2 και όλα τα νέα μοντέλα κινητών τηλεφώνων δεν παρουσιάζουν επεξεργαστές συγχρονισμένους παραπάνω από 1Ghz. Ήδη έχουν παρουσιαστεί μοντέλα με dual core επεξεργαστή και η apple από ότι φαίνεται θα υιοθετήσει κι αυτή διπλοπύρηνο επεξεργαστή.

2. Εξωτερικά ακούγεται ότι θα είναι ίδιο με το iphone4. Η διαφορά θα είναι στην οθόνη που θα είναι μεγαλύτερη σύμφωνα με κάποια σχέδια που διέρευσαν από κινέζικο site. Το home button φυσικά εξακολουθεί να είναι σήμα κατατεθέν!

3. Aναφέρουν ότι ετοιμάζεται κι έκδοση με 64gb. Όχι ότι δεν ήταν εφικτό να γίνει από παλιότερα iphone (ας μην ξεχνάμε το ipod που έχει βγει εδώ και πολύ καιρό με 64gb μνήμη). Απλά η μνήμη θα ανεβάσει το κόστος της συσκευής αρκετά και θα μειώσει την ζήτηση. Τα 16gb μνήμης με τα 32 gb στην τιμή λιανικής είχαν περίπου 110 ευρώ διαφορά.

4. Θα βγει σε δύο χρώματα. Επιτέλους και σε άσπρο.  Η πολυχρωμία ανεβάζει τις πωλήσεις. Και ακούσανε πολλά γκαρίσματα γιατί δεν βγήκε το iphone 4 επίσημα σε άσπρο! Δεν θα ξανακάνουν το ίδιο λάθος!

 Το περιμένουμε να το δούμε επίσημα τον Ιούνη. Όλα τα iphone τα παρουσιάζουν τον Ιούνιο στην apple. Για να δούμε τι θα δούμε…!

Facebook Comments