Οι καταχρήσεις εξουσίας της Alpha Copy!

Όταν γίνεσαι επίσημος διανομέας στα Βαλκάνια, την Ελλάδα και την Κύπρο μίας εταιρίας όπως είναι η Nokia καβαλάς για τα καλά το καλάμι. Αυτό μας έδειξε η alpha copy τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας κι από ότι φαίνεται το ήρθε το πλήρωμα του χρόνου γι’αυτήν! Πολλοί ήταν αυτοί που χάρηκαν με την κίνηση της Nokia να έρθει και να αντιπροσωπεύσει η ίδια τα προϊόντα της στην Ελλάδα!

Επί Alpha Copy εποχής και ενώ η κινητή τηλεφωνία ήταν στο φόρτε της η Nokia ήταν η μοναδική εταιρία που δεν έδινε διαφημιστικό υλικό σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και dummy (ψεύτικα κινητά τηλέφωνα)! Eνώ όλες οι άλλες εταιρίες τα έδιναν δωρεάν για να προωθήσουν τα προϊόντα της, η alpha copy τα χρέωνε. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το Nokia 8810 για να πάρουμε 1 dummy για το κατάστημά μας μας το χρέωσε 18.000 δρχ!

Το καλύτερο έρχεται με τα original αξεσουάρ της NOKIA. Δεν έδινε σε καταστήματα. Μόνο σε Nokia Club. Κι έτσι αναγκαζόμασταν να αγοράζουμε αυθεντικά αξεσουάρ Nokia από Γερμανία, Ιταλία κι Αγγλία.

Η απάντηση της Alpha Copy κάθε φορά που ρωτούσες ήταν…”Είναι πολιτική της εταιρίας”

Δεν σταματάει όμως εδώ. Η Αlpha Copy για κάποια περίοδο ήθελε να περάσει και την δικιά της πολιτική στο θέμα των εγγυήσεων. Έτσι παρόλο που ήταν υποχρεωμένη από την NOKIA να καλύπτει εγγυήσεις όλων των κινητών που έχουν αγοραστεί από Ευρώπη, αυτή κάλυπτε μόνο αυτά που έχουν αγοραστεί…από την Alpha Copy! Mετά από πολλά παράπονα στην κεντρική εταιρία στην Φιλανδία…έστρωσε το πράγμα!

Όταν σνομπάρεις τους μικρούς…την τρως από τους μεγάλους! Τώρα που οι τρεις μεγάλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας θα προμηθεύονται εξολοκλήρου από την NOKIA, ας περιμένει η Alpha Copy να πουλήσει κινητά τηλέφωνα από Nokia Club που δημιούργησε!

Facebook Comments