Νομίζεις ότι είναι κλεμμένο κι έκανες την τύχη..Ο μόνος που θα το κλαίει στο τέλος είσαι εσύ!

Θραύση κάνουν τον τελευταίο χρόνο οι επιτήδειοι που πλησιάζουν ανυποψίαστους περαστικούς και τους πουλάνε τηλέφωνα μαϊμούδες. Το παραμύθι είναι γνωστό! Σε πλησιάζουν και σου πλασάρουν το τηλέφωνο ότι είναι κλεμμένο κι έχει ανάγκη από λεφτά.  Παρουσιάζουν συνήθως Nokia N96 ή iphone μαιμού (τηλέφωνα των 500 ευρώ) και στο δίνουν στην τιμή των 150-200.  Σε μια περίοδο γκαντεμιάς για όλους στιγμιαία πιστεύεις ότι έκανες την τύχη σου και θα είναι η αγορά του αιώνα! Τα συγκεκριμένα τηλέφωνα λειτουργούν κανονικά ως τηλέφωνα, αλλά δεν έχουν καμία από τις δυνατότητες των αυθεντικών μοντέλων. Δεν διαθέτουν wifi, μεγάλη μνήμη ενώ η camera τους είναι απλή vga. Γενικά το τηλέφωνο δεν έχει περισσότερες δυνατότητες από ένα αυθεντικό μοντέλο Nokia αξίας 60-80 ευρώ.

Οι συγκεκριμένοι επιτήδειοι ρίχνουν την τιμή μέχρι 100 ευρώ. Το κόστος αγοράς αυτών των μοντέλων μαϊμού από παράνομες αποθήκες είναι περίπου 50-80 ευρώ ανάλογα το μοντέλο και την ποιότητα του “πιθήκου”.

Στο παρακάτω link έχουμε αναφέρει κάποια tips τα οποία μας βοηθούν να εντοπίσουμε τα μαϊμού τηλέφωνα κινέζικης προέλευσης.
https://9volto.gr/blog/?p=190
Τα Monkia όπως τα ονομάζουμε εμείς στο 9Volto (συνθετικό Monkey+Nokia) εκτός από όλα αυτά που δεν έχουν συγκριτικά με τα αυθεντικά μοντέλα…έχουν κάτι παραπάνω από όλα τα μοντέλα της αγοράς. Υψηλό δείκτη SAR! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν φριτέζα για πατάτες κι άλλα τηγανητά. Σύντομα θα έχουμε και συνταγές…!

Facebook Comments