Νέα από τα ενδότερα των εταιριών wind και vodafone

Τυγχάνει να έχουμε στενές επαφές 6ου τύπου με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Η wind έβγαλε πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης…έτσι κάθε μέρα μπαίνουν και λιγότεροι στο κτίριό της στην Λ. Καβάλας και φαντάζομαι ότι και στα άλλα κτίριά της το ίδιο θα γίνεται. Υπάρχει έντονο πρόβλημα αναδιοργάνωσης της εμπορικής της πολιτικής και αντεπίθεσης στο μέτωπο της κινητής. Η Vodafone και η Cosmote ρουφάνε τον κόσμο από την wind σαν ο Έλληνας τον φραπε με το καλαμάκι και ειδικά η Vodafone είναι πλέον αδίστακτη αφού έχουν προηγούμενα με Wind. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η wind ήταν αυτή που έφερνε πριν την ώρα τους προγράμματα και πακέτα που ήταν προγραμματισμένα από τις άλλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να έρθουν πολύ αργότερα…!

Η Vodafone έχει βγει πολύ επιθετικά τον τελευταίο καιρό με τις προσφορές που έχει βγάλει στα προγράμματα unlimited. Για πρώτη φορά εξισσοροπήθηκε η φορητότητα συγκριτικά με την Cosmote..ο κόσμος φεύγει από την wind και πηγαίνει στους άλλους δύο παρόχους στην ίδια σχεδόν αναλογία ενώ η φορητότητα μεταξύ των δύο μεγάλων είναι σχεδόν 1:1. H επιθετική πολιτική της vodafone έχει να κάνει και με τις εγκαταστάσεις νέων κεραιών. Μονο για το 2009 πήρε 600 νέες άδειες για κεραίες ενώ ο κος Σοφοκλέους έχει κηρύξει τον πόλεμο με τους δημάρχους και τους φορείς που κατεβάζουν τις κεραίες απαιτώντας εφόσον θεωρηθεί παράνομη μία κεραία να ξηλώνονται και οι κεραίες της Cosmote που πάντα είχαν ευνοικότερη μεταχείριση..!

Προς το παρόν cosmote rulezz στην Θεσσαλία και την Ήπειρο…Στις πόλεις όμως η Vodafone είναι καλύτερη!Η Cosmote όμως έχει ένα πρόβλημα εξαιτίας της ισχυρής συνδρομητικής της βάσης. Οι κεραίες της Cosmote λόγω των πολλών συνδρομητών που έχουν και των προσφορών των what’s up μπουκώνουν και πρέπει να τοποθετήσουν κι άλλες…!

Facebook Comments