επισκευή iphone..γεμίσαμε τσαρλατάνους!

Τελευταία ενημέρωση άρθρου

Eπισκευή iphone αλήθειες και ψέματα

Ξαφνικά γέμισε το Internet με κέντρα επισκευής iphone. Ο ένας πουλάει υπολογιστές..βάζει μέσα και την επισκευή iphone. Ο άλλος είναι δημόσιος υπάλληλος..άνοιξε ένα site να φτίαχνουμε iphone τσόντα στο εισόδημά μας. Άλλοι στο φτιάχνουν σπίτι..άλλοι στο πηγαινοφέρνουν αυθημερόν κτλ.

Αλήθεια έχει αναρωτηθεί κανείς ποτέ γιατί έχουμε γεμίσει με τόσα sites;
Παραθέτουμε τους πιο σημαντικούς λόγους:

1. Το iphone είναι ακριβό τηλέφωνο, τα ανταλλακτικά του είναι σε μία λογική τιμή που μπορούν να αγοραστούν από το εξωτερικό εύκολα και να πουληθούν εξίσου εύκολα με μία λογική τιμή τοποθέτησης. Ένα τηλέφωνο 660 ευρώ έχει περιθώριο να επισκευαστεί σε ένα φάσμα τιμών 30-150 ευρώ χωρίς ο πελάτης να φέρει ιδιαίτερη αντίρρηση.

2. O εξοπλισμός που χρειάζεσαι είναι μόνο ένα κατσαβίδι και μία βεντούζα. Έε τι σαν το 9Volto που επισκευάζει όλα τα σχεδόν τα κινητά τηλέφωνα; Γιατί να πάρουμε 60 συσκευές αναβαθμίσεων καμιά 50ρια κατσαβίδια, 5 μπανιέρες υπερήχων όλων των ισχύων, κολλητήρια, θερμούς αέρες, υπέρυθρες, μικροσκόπια, μικροκαμερες..ουφ κουράστηκα..

3. Κουμπώνω ξεκουμπώνω…ανοίγεις youtube και κουμπώνεις ξεκουμπώνεις τα ανταλλακτικά..Ούτε κολλητήρια, ούτε τεχνογνωσία

4. Δεν χρειάζεται ούτε καν μηχάνημα αναβαθμίσεων..itunes και τέλος!

Μετά μας έρχονται εμάς όλα τα ανεπισκεύαστα από άλλους που ξέχασαν να βάλουν βίδες, flex cables κουμπώθηκε στραβά, χάλασε ο πομπός το wifi κτλ και καλούμαστε να τα φτιάξουμε! Τα περισσότερα τηλέφωνα που βγαίνουν ανεπισκεύαστα από τέτοιους είδους service τα επισκευάζουμε…Όχι για τα λεφτά..αλλά για το πάθος που έχουμε με την δουλειά μας. Γιατί  μας αρέσει να επιβεβαιώνουμε αυτό που τόσα χρόνια ακούγεται…!

Στα εύκολα είμαστε φτηνοί…στα δύσκολα είμαστε καλοί! Εκεί που οι άλλοι σταματούν εμείς ξεκινάμε…Είναι τα σλογκαν που από εμάς ξεκίνησαν το 1998 και συνεχίζουμε να τα επιβεβαίωνουμε με πάθος!

Δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν…είναι άσχημο όμως να υποτιμάς κάποιον που καθημερινά δείχνει το επίπεδο τεχνογνωσίας σε ένα αντικείμενο που το έχει διευρύνει απίστευτα κι εσύ με το κατσαβίδι και την βεντούζα σου να προσπαθείς με κακόλογα να το κατακρίνεις.

Καλή ανάσταση σε όλους…και στους τσαρλατάνους…!

Facebook Comments