Διαφημίζουν τα αυτονόητα σαν εξειδικευμένες υπηρεσίες

Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται με τις διαφημισείς που βλέπω στην τηλεόραση σχετικά με γνωστή αλυσίδα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας. “Αγοράστε από εμάς το τηλέφωνο και θα σας το ρυθμίσουμε δωρεάν για να μπαίνει στο ιντερνετ”. Παλιότερα διαφήμιζαν το “δωρεάν έλεγχος της συσκευής σας”. Κάποια στιγμή είχαν μας διαφήμισαν την καταπληκτική υπηρεσία “μεταφορά δεδομένων από το ένα κινητό στο άλλο”

Τα αυτονόητα τα χαρακτηρίζουν υπηρεσίες; Αυτά που κάνουν και τα πιο απλά μαγαζάκια κινητής τα βγάζουν σε διαφήμιση σαν πρωτοποριακές υπηρεσίες ή μας υποβαθμίζουν το διανοητικό μας επίπεδο;

Το Project Lazarus που κάνει το 9Volto κι ανασταίνει νεκρά τηλέφωνα που ούτε η αντιπροσωπεία δεν μπορεί να το κάνει αυτό χαρακτηρίζεται εξειδικεύμενη υπηρεσία και είναι άξια διαφήμισης. Την προσθήκη επιπλέον επιλογών στο μενού κινητών τηλεφώνων που κάναμε παλιότερα (768->788, V800->Z800, K750->W800 κ.α) με επέμβαση στο λογισμικό κι αγόραζες ένα φτηνότερο κινητό τηλέφωνο και είχε υπηρεσίες ενός ακριβότερου, επίσης χαρακτηρίζεται πρωτότυπη υπηρεσία για διαφήμιση.

Αν έρθεις με σπασμένη οθόνη στην γνωστή αλυσίδα καταστήματων κινητής τηλεφωνίας, δωρεάν θα σου πουν ότι έχει σπάσει η οθόνη…Θα μπορούσες να πληρώσεις απλά για να σε ενημερώσουν…Ευτυχώς σε περιόδους κρίσης σας ενημερώνουν…δωρεάν!

Δωρεάν λέω κι εγώ την ώρα στον περαστικό χωρίς να πάρει το 14814, που έχει φαρμακείο στην γειτονιά χωρίς να πληρώσει για να αγοράσει χάρτη, και σαν 9volto έχουμε φορτίσει σε πολλούς περαστικούς τα κινητά τους τηλέφωνα χωρίς να τους χρεώσουμε, τους έχουμε κάνει τράμπα την κάρτα sim από το παλιό τους στο νέο κινητό τους τηλέφωνο χωρίς να το έχουν αγοράσει από εμάς, τους έχουμε ξύσει και περάσει άπειρες κάρτες ανανέωσης..δωρεάν και σύντομα θα ξεκινήσουμε να πουλάμε σουβλάκια με δωρεάν χαρτοπετσέτα!

Facebook Comments