Αλλαγή επιδοτήσεων στην Vodafone

Αλλαγή στην πολιτική των επιδοτήσεων αποφάσισε να κάνει η vodafone. Οι επιδοτήσεις των νέων συνδέσεων δεν θα ισχύουν για τις τιμές χονδρικής των συσκευών αλλά για τις τιμές λιανικής. Μέχρι και χτες όσοι έκαναν μία νέα σύνδεση ή φορητότητα στο δίκτυο της vodafone η επιδότηση που έδινε η εταιρία υπολογίζονταν επί της χονδρικής τιμής της συσκευής. Πχ Έαν κάποιος συνδρομητής έκανε σύνδεση στο vodafone unlimited 50 η επιδότηση της συσκευής ήταν 107 ευρώ μέχρι χτες μπορούσε να πάρει μία συσκευή δωρεάν που η αξία της χονδρικής τιμής ήταν 107 ευρώ (που σημαίνει ότι λιανική έκανε γύρω στα 125 ευρώ). Με το νέο σύστημα της vodafone η επιδότηση θα υπολογίζεται με βάση την λιανική τιμή δηλάδη στο αντίστοιχο πρόγραμμα σήμερα για την ίδια συσκευή που μέχρι χτες ήταν δωρεάν θα πρέπει ο συνδρομητής να δώσει περίπου 18 ευρώ.

Σύμφωνα με την vodafone οι νέες τιμές λιανικής των συσκευών θα είναι μικρότερες από αυτές που ίσχυαν μέχρι χτες και η διαφορά των τιμών με αυτή την αλλαγή θα εξισσοροπιστεί.

Φαίνεται ότι σιγά σιγά οδηγούμαστε στην κατάργηση των επιδοτήσεων όπως έγινε στην Ιαπωνία πρίν λίγους μήνες με συμφωνία όλων των εταιριών κινητής τηλεφωνίας…

Για να δούμε την συνέχεια…

Facebook Comments
Διαφημίσεις: